美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇BK用緊lee隻億世通超聲波美容器?好唔好用?易唔易壞?你地用緊邊隻補品?

http://www.ectone.com.hk/products_detail.php?txt_category=4&txt_id=127

我諗住平平地試下,因屈臣氏 call 我話下星期有貨可送去我樓下間屈臣氏shop.所以要決定買唔買.

大宅

你樓下O個間即係係邊呀~~我都想買呀~因為次次打親去CWB 個間佢都話冇貨~

洋房

原文章由 MoonMC 於 08-4-25 10:31 發表
有冇BK用緊lee隻億世通超聲波美容器?好唔好用?易唔易壞?你地用緊邊隻補品?

http://www.ectone.com.hk/products_detail.php?txt_category=4&txt_id=127

我諗住平平地試下,因屈臣氏 call 我話下星期有貨可送去我樓下 ...

我之前買過三日已經壞咗,佢地話換部新比我,不過我怕好容易壞,所以都係唔要,好彩屈記7日內可以退錢,不過我覺得部機都有效!
唔知其他人用成點!

複式洋房

回覆 #2 肥豬皇 的文章

將軍澳中心屈臣氏。唔知用過的BK覺得部機有冇效?係咪好易壞嫁?

禁止訪問

複式洋房

超聲波美容器

係雜誌睇到ZENSATION有Promotion Gift Set賣2支精華液+1亮白面膜+離子導入緊膚儀-->$1500 (用HSBC Card仲Less多$100)
已包:
極濃緊緻導入精華液10% $580
極濃甘醇酸再生煥膚精華液10% $580
淨肌亮白面膜 $780
離子導入緊膚儀 $1000
原價$2940

我睇過部機有埋離子導出同導入,又有紅外,1秒100MHZ。
但話晒ZENSATION係Mario Badescu牌子之一,D product都有信心D,一半價錢已有埋精華液同緊膚儀,我已心動想去買。

Promotion做到4月尾咋。

禁止訪問

大宅

我已經耐唔屎打去cwb watson 問有冇貨架喇~~但成日都買唔到~

洋房

原文章由 babesiu 於 08-4-26 16:20 發表
我都買咗好耐,仲未壞喎
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1061522

如果再有我都買黎用,我覺得係有用!
我地呢d初用都係買呢d平平地試吓先,就算壞咗都無咁肉痛!

禁止訪問

複式洋房

我已買了ZENSATION那set(在尖沙咀seibu),不過因為那個sale只試部機用,我個仔又走來走去,個sale又冇show個機頭我睇,原來個機頭花左(即係look面個位,都唔知look個時會唔會電親)。唔知係咪見我帶住個仔,等我唔為意,俾個花左既機我。我返到屋企至知,打電話比個sale,叫我星期五再帶部機去睇下,又話部機未必可以換。mouth: mouth: mouth:

複式洋房

回覆 #9 leafma 的文章

你有冇打去watson呀?我都係打去26088383。佢仲問我邊間watson最近我,方便佢send部機。

男爵府

原文章由 MoonMC 於 08-4-28 12:37 發表
我已買了ZENSATION那set(在尖沙咀seibu),不過因為那個sale只試部機用,我個仔又走來走去,個sale又冇show個機頭我睇,原來個機頭花左(即係look面個位,都唔知look個時會唔會電親)。唔知係咪見我帶住個仔,等我唔為意,俾個花左 ...

Moonmc,

你用左未呀, 得唔得, 有無收毛孔+美白效果, 我都想買來試. hsbc卡係咪再有得減?

複式洋房

回覆 #13 lemontree 的文章

我仲未試,因為我今個星期五會部機去睇下有冇得換先。攪到我有得睇冇得洗,真係唔開心。到時試左再佈料。不過sale話promotion至到四月尾咋。

hsbc卡滿$1000再有得減
$100

男爵府

MoonMc,

尖沙咀西武近邊呀, 我都去睇下先.

複式洋房

回覆 #15 lemontree 的文章

彌敦道尾近半島中心之前。

男爵府

Thanks a lot!

大宅

請問部機可唔可以碌眼架?

複式洋房

超聲波美容器

原文章由 ckk 於 08-4-30 17:22 發表
請問部機可唔可以碌眼架?

你講緊邊部機?ZENSATION隻可以碌眼,不過唔好太耐(1-2分鐘就夠)

民房

我買了. 都不錯. 不過要用好的補品. 可以更有效果
199又不貴, 而且不是很重. 可以一試.

首頁

尾頁

跳至