自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我係我個blog鬧29...
唔知點解會咁樣比人話~
老公呀老公...你真無辜!!

大宅

話你咩呀 ??可以講下嗎 ?

子爵府

唔係好明??????

珍珠宮

http://www.baby-kingdom.com/?uid ... wspace-itemid-17852

洋房

大宅

原文章由 你寶麟 於 08-4-25 17:55 發表

世風日下, 道德淪亡....唔好為d 易奶勞氣......relax......relax......講巢, 點巢都唔夠易拉o個度巢, 成日掛住比人喆.

男爵府

原文章由 PinPin 於 08-4-25 17:47 發表
我係我個blog鬧29...
唔知點解會咁樣比人話~
老公呀老公...你真無辜!!

BK D人變哂質 ....
[

珍珠宮

狐狸精當道呀!!!!
快d開個大婆聯盟對抗妖魔鬼怪la!!!

民房

大家都唔好勞氣啦, 呢到係親子討論區, 和和平平咁吹下水咪算.

唔好影響呢度既良好氣氛啦

民房

原文章由 talkymum 於 08-4-25 18:32 發表
嘻.無阿二何來做大.睇開d.丈夫丈夫一丈之內先係你夫.我唔係話男人奉旨去玩.係要俾個清晰signal佢.佢有第二個就分手.既然唔愛就無謂一齊.做女人的最緊要有兩樣野.錢同埋自己生活. ...

同意 做女人.....錢同自己生活真係最重要....

我老公經常都要出差, 在內地過夜. 問心我都唔可以100%保證d乜

珍珠宮

錢係重要~不過我覺得我d仔女仲重要!!
我憎d狐狸精係因為佢地破壞人地家庭!!d小朋友係無辜ga!!!

大宅

好媽媽勳章

我撐你!!

邊個話你鬧得唔啱....即係話.....

佢係29!!!!!!!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

大宅

我聽一個朋友講佢個29 fd。
佢打去大婆度嘈人,要人家離開賤男,後來個大婆同佢講:我真係要多謝你呀!佢就算唔同你一齊都會出去叫雞o架啦!叫雞都要俾 $ 丫!同你一齊又唔洗 $,唔係點慳到家下層樓o丫?!你都唔諗下如果佢係愛你,而家係我打俾你,唔係你打俾我啦!我就收成正果喇!你仲想o徒幾多年青春呀?
大婆威力,非同小可!29 多數都唔會有好結果!支持支持大婆。

珍珠宮

唔係ga!!d 29成日覺得男人好愛佢地ga!!
男人係為左某d原因唔離得婚~
哈哈哈~

水晶宮

原文章由 j0 於 08-4-25 19:39 發表
我聽一個朋友講佢個29 fd。
佢打去大婆度嘈人,要人家離開賤男,後來個大婆同佢講:我真係要多謝你呀!佢就算唔同你一齊都會出去叫雞o架啦!叫雞都要俾 $ 丫!同你一齊又唔洗 $,唔係點慳到家下層樓o丫?!你都唔諗下如果佢係愛你,而家 ...

我覺得呢庭29好賤囉!自己做錯野去愛一個有老婆既男人,仲可以聲大夾惡咁向人地老婆示威!講到自己啱哂,係人地霸住佢條佬!咁既質素女人個老公仲要,呢庭賤男老公都唔要也罷啦!咁鬼CHEAP!!!

係好唔明點解十個29有九個半都係咁白痴走黎向大婆示威&嘈...之前我有個FD又係咁,個老公上大陸搵食又唔認,隻雞(真係做雞)恃住我FD個老公次次都係幫襯佢,佢就打電話俾我FD示威,同我FD講佢老公次次上黎都只係搵佢唔搵第二D小姐...好賤囉!咁樣黎激我FD....

大宅

畀面勳章

我又覺得係自己blog講咩....係自己問題....唔鍾意咪唔好去睇囉....何必要去鬧人....話人多事....話得人多事者....佢又何嘗唔係多事呢....

唔通日日有新聞....都唔係自己家事....咁又唔可以拎出黎講??

只要大家討論的時候.....唔好過激....我覺得問題唔大喎.....

珍珠宮

果d 29點解要示威~
咪就係諗住個大婆會走law!!!
d 29成日話唔求名份~講丫嘛~
唔求就唔好做咁多多餘野la!!係黑暗中渡過咪得law!!仲有人識你咩~

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係牛唔飲水唔CUM得牛頭低,但有時如果D九尾狐除晒衫,而佢又唔差既,男人好難唔心動囉~~亦有D九尾狐非常攻心計~~我好憎D九尾狐係因為佢唔只傷害我一個,佢亦傷害我既寶貝~~我想知何謂好既善後??係一個家庭入面,我唔覺得如果是但一方有另一個,可以令小朋友唔痛苦~~本來明明一個大好家庭,一夜間可以變左陌路人,當小朋友傻既咩~~有時唔係大家諗得咁簡單囉~~針唔拮到肉唔知痛~~我諗當有事發生時,幾堅強既人都變左懦弱囉~~

我絕對承認因為我個PK咁樣令我更加憎恨D九尾狐~~我諗唔到一個理由令自己唔憎佢地囉~~有人話咁樣鬧佢地,到時攪出人命,我地就係殺人凶手,咁請問如果個大婆睇唔開,咁邊個係殺人凶手呢??唔通九尾狐睇唔開就應該既??我地呢D大婆睇唔開就係悲哀既??我地D大婆睇唔開就係自己攞黎既,D九尾狐就係俾我地D大婆迫成既??而家真係道德倫亡喇~~我識幾個九尾狐都係自己有老公都仲走去勾佬,呢D簡直係人版囉~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

珍珠宮

d 29覺得浪費左咁多青春比個賤佬~咁一定唔甘心ga lar!
咁咪行動law!!男人唔迫得,咪迫佢老婆law!~
哈哈哈~
就算比佢爭到...n年後...到佢係大婆時,會唔會擔心出現返當年既自己呢?!哈哈哈~

原文章由 talkymum 於 08-4-25 19:59 發表
以為呀嗎.即係唔一定係事實.味由得佢發夢浪費光陰.沉得住氣的是最終勝利者.不過嬴左個賤男以後一世及住佢.好辛苦即.其實當事人想留低係一段傷痕累累的婚姻or好好生活.自己要揀清楚. ...

水晶宮

原文章由 PinPin 於 08-4-25 20:03 發表
d 29覺得浪費左咁多青春比個賤佬~咁一定唔甘心ga lar!
咁咪行動law!!男人唔迫得,咪迫佢老婆law!~
哈哈哈~
就算比佢爭到...n年後...到佢係大婆時,會唔會擔心出現返當年既自己呢?!哈哈哈~

...

咪就係!白頭陳咪係人版黎囉!當年佢死嗰嗰老婆原本咪又係二奶黎,俾佢搶到白頭陳可以做大婆時,咪又係俾章小姐搶佢老公,最後咪飲恨屈屈而終...呢D唔抵可憐...想當年佢自己咪又係搶人老公,依家俾人搶,無得怨人囉!佢同章小姐根本都係同類黎---FOX LADY!

首頁

尾頁

跳至