跳至

首頁

尾頁

別墅

我好介意三唔識七既人走來摸個仔, 又冇勇氣出聲話人,但經常遇到呢類情況, 真係好頭痛 ,你地會點做呀, 有冇良方教下小妹呢?

大宅

睛靈勳章 畀面勳章

原文章由 suprajess 於 08-4-25 22:35 發表
我好介意三唔識七既人走來摸個仔, 又冇勇氣出聲話人,但經常遇到呢類情況, 真係好頭痛 ,你地會點做呀, 有冇良方教下小妹呢?

如果只係摸吓頭/手仔都算至多幫阿囝抺手...但摸面我就一定會開聲所以so far我試過3次出聲叫對方唔好掂阿囝...其中一次個阿婆直頭伸手想幫阿囝按摩雙眼(因為阿囝摟眼瞓喊到眼皮紅) mouth:

依家一見對方好似想埋身就叫阿囝同對方做bye bye...希望對方唔會埋身囉

[ 本文章最後由 小賓女 於 08-4-25 23:19 編輯 ]

別墅

如果係一般C9, 姐姐, 亞婆, 我唔會出聲, 只會揾機會帶亞b走. 如果係d古怪亞叔, 我一定會出聲.

上星期我推住亞仔行英皇道, 條街好多人, 有個亞叔迎面行過, 突然wu低身搞我個仔, 對住我個仔講"bb, 你好得意" (佢搞我個仔之前, 我同果位亞叔係無任何交流, 仲要係我係一路行緊, 無停低過), 我即刻推開架車, 點知佢仲追住我個仔黎摸, 我唯有大聲話佢, "你做mud搞我個仔呀, 你唔好再搞la!", 佢先肯走, 都唔知佢係唔係變態佬!

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原文章由 suprajess 於 08-4-25 22:35 發表

以前就多
後來發覺d人通常望到bb得意
就會同我講bb得意跟住先出手摸
之後我發現如果我唔理果d人
唔俾任何表情反應
d人就覺得冇癮唔會再撩bb
但都有d人唔怕面曚
所以我加多錢肉緊
當發覺有人吼住bb
即時變面
立即變黑又得
逐漸變黑又得
呢d真係冇得傾
有d人手污嘈果d~嘩
唔好玩啦
ivo以前試過俾人摸面
摸到生sin
咪攪我
有時如果係bb撩人玩
咁就冇辦法啦
我通常會鬧bb咪多手攪人
咁bb喊咪冇人再撩囉

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 雪~bb 於 26/4/2008 02:56 發表

以前就多
唔俾任何表情反應
但都有d人唔怕面曚
所以我加多錢肉緊
當發覺有人吼住bb
即時變面
立即變黑又得
逐漸變黑又得

別墅

立即變黑又得
逐漸變黑又得...

哈哈哈....

原文章由 雪~bb 於 08-4-26 02:56 發表

以前就多
唔俾任何表情反應
但都有d人唔怕面曚
所以我加多錢肉緊
當發覺有人吼住bb
即時變面
立即變 ...

別墅

係呀, 最憎d人摸面, 有d仲衰到"mi"佢, 我真係想xyz佢!! 睇來雪~bb個招閃電變黑可以用下..

原文章由 小賓女 於 08-4-25 23:13 發表

如果只係摸吓頭/手仔都算至多幫阿囝抺手...但摸面我就一定會開聲所以so far我試過3次出聲叫對方唔好掂阿囝...其中一次個阿婆直頭伸手想幫阿囝按摩雙眼(因為阿囝摟眼瞓喊到眼皮紅) mouth:

依家一見對方 ...

男爵府

我一見到陌生人想行埋黎,會即時將架bb車u turn(如果許可的話),或者將自己個身檔住,又或者當同bb講:唔好攪人咁多手呀!!!:;pppp:

大宅

我上次去廸廸尼咪係囉!我地排緊隊,有幾個自由行既女人,蹲係係地下黎排,我都覺得好肉酸,知到佢地都係咁無文化,我個仔呢就唔比我抱要落地,突然我聽到我老公好惡咁鬧果兩個自由行女人,原來想摸阿b,好彩比我老公見到。 因為我老公最怕啲自由人架!佢覺得佢地會好污糟。

男爵府

摸親bb嘅多數都係屋企樓下商場嘅Sales姐姐呀、亞嫲啲街坊,真係唔係幾好意思出聲架!! 話晒唔比面果啲亞"蟬"都要比面我奶奶,唯有盡快走得就走啦! 走咗之後快快手抹面抹手囉,唔係點呀!?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

別墅

係呀, 有時真係唔好意思出聲, 但d濕紙巾有冇消毒功能架, 因為冇酒精成份

原文章由 嗅屎忽 於 08-4-27 16:23 發表
摸親bb嘅多數都係屋企樓下商場嘅Sales姐姐呀、亞嫲啲街坊,真係唔係幾好意思出聲架!! 話晒唔比面果啲亞"蟬"都要比面我奶奶,唯有盡快走得就走啦! 走咗之後快快手抹面抹手囉,唔係點呀!? ...

大宅

我都好怕d陌生用手去摸我個囡,通常我會制止呢d情況發生,例如我知道呢個人有意圖想伸手出嚟摸我個囡既時候,我就會即係抱起阿囡,然後同佢保持一定距離(係隻手摸唔到我個囡既距離),然後就猛叫阿囡同佢bye bye,等佢以為我哋好趕時間,唔好意思再攪我個囡囉

男爵府

醒目開學勳章

雪~bb 呢招
“即時變面
立即變黑又得
逐漸變黑又得”
真係要學下﹗
我都好憎d人摸我bb
樓下看更見到佢就摸佢面朱
如果係3唔識7嘅人﹐
都話可以即刻黑面﹐同幫 bb抹面
但係看更日日見面
又唔可以黑面﹐又唔好意思當面幫bb抹面
真惡搞﹗

大宅

哈哈, 我都係!

原文章由 yatyat07 於 08-4-28 10:34 發表
我都好怕d陌生用手去摸我個囡,通常我會制止呢d情況發生,例如我知道呢個人有意圖想伸手出嚟摸我個囡既時候,我就會即係抱起阿囡,然後同佢保持一定距離(係隻手摸唔到我個囡既距離),然後就猛叫阿囡同佢bye bye,等佢以為我哋好 ...
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

首頁

尾頁

跳至