母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

呢個世界真係咩人都有 , o的小朋友吸收唔到陽光, 個身體都好有問題啦!

kick boxing, 閃............

原文章由 Cyntoby 於 08-4-28 16:53 發表
奧漢禁錮性侵犯女兒24年 (明報) 04月 28日 星期一 08:15AM

奧地利一名73歲男子涉嫌禁錮及性侵犯女兒24年,令她誕下7名子女,最終東窗事發被捕。

該名現年42歲的女子伊利沙伯各警方表示,她11歲開始被父親性侵犯,至1984 ...

男爵府

咁啱o既!? but我要落街kick boxing, 同唔到你吹水lu.

原文章由 tvoincy 於 08-4-28 20:39 發表

o甘恐怖!

大宅

原文章由 tvoincy 於 08-4-28 20:39 發表

o甘恐怖!

tv,

你好噃味ar?

大宅

原文章由 Cyntoby 於 08-4-28 16:53 發表
奧漢禁錮性侵犯女兒24年 (明報) 04月 28日 星期一 08:15AM

奧地利一名73歲男子涉嫌禁錮及性侵犯女兒24年,令她誕下7名子女,最終東窗事發被捕。

該名現年42歲的女子伊利沙伯各警方表示,她11歲開始被父親性侵犯,至1984 ...

真係好得人驚.

老仙, 你都好得閒.

男爵府

返黎lu, 剛沖完涼, 冇晒人喇!

豆姐仲病緊, 我返黎已經訓o左, 今晚駛陪訓

豆豆頭先又嘔, 但嘔完仲鬼咁開心, 真係開心到嘔?

大宅

原文章由 wckmay 於 08-4-28 21:04 發表

真係好得人驚.

老仙, 你都好得閒.

都係同事 email 比我, 想大家 share 下啫!!!!!

男爵府

我阿媽賣玉器水晶o架, 你駛唔駛買返件玉比o的小朋友定經吖? 不過通常o的婆婆嫲嫲都一早買o左啦!

佢係風流工, 鍾意做一輪(幾個月), 鍾意又唔做, 休息幾個月, 而且必定要o係返呢個商場做, 搭車/行遠o的都唔肯, 好似做埋下個月又休息, 所以姐姐九月返印尼佢可以幫我睇住豆豆喇!

原文章由 nan_nan 於 08-4-27 22:12 發表
陰公 希望豆豆快 d 好番 la.

豆姐最緊叻咗好多, 作文又叻, strawberry 事件又好 logic, 依家仲諗埋辦法點開個蓋, 想唔話佢大個女都唔得. 好奇一問? 妳阿 ma 開咩舖頭? 啱唔啱我哋班奶 ma shopping?

...

男爵府

各位,

豆豆張學劵到手喇, 你地呢?

壞人媽, 唔好話比我知你仲未寄!

大宅

各位姊妹有冇興趣呀~~~~

邊位上次趕唔切 order "班尼", 我有多一套, 因為爹爹今晚好醒咁話比我聽買咗 DVDs 比琛彥, 我一睇...........係班尼!!!! 我咪買咗囉!!!!!

同時套"飄零燕"琛彥完全無興趣.....睇下邊位想要啦!!!!!!

我5/12 會帶出黎, 希望有人接收啦!!!!!

多謝幫忙!!!!!!!!

大宅

原文章由 Hellocandy 於 08-4-28 22:43 發表
各位,

咁快嘅........申請緊, 上星期補咗 ID copies!!!!

男爵府

爹爹真係可憐, 諗住醒買dvd比琛彥, 點知衰o左

都係你啦, 唔update下佢有咩新貨.

原文章由 Cyntoby 於 08-4-28 22:46 發表
各位姊妹有冇興趣呀~~~~

邊位上次趕唔切 order "班尼", 我有多一套, 因為爹爹今晚好醒咁話比我聽買咗 DVDs 比琛彥, 我一睇...........係班尼!!!! 我咪買咗囉!!!!!

同時套"飄零燕"琛彥完全無興趣.....睇下邊位想要 ...

大宅

原文章由 honey2h 於 08-4-28 13:25 發表
little Hughes is one-month old today, time really flies!!!

Go to health clinic for little Hughes this morning.
little Hughes weight is 5 KG now.

恭喜出"刷".......大隻妹彥琳有大隻 Hughes 做伴, 真正!!!!!!

大宅

原文章由 Hellocandy 於 08-4-28 22:51 發表
爹爹真係可憐, 諗住醒買dvd比琛彥, 點知衰o左

都係你啦, 唔update下佢有咩新貨.

我有講呀......佢"無心裝載"同"無記性"之嘛!!!!!!!!

男爵府

我都係要補id copies, 但明明記得好似一齊寄o左

原文章由 Cyntoby 於 08-4-28 22:51 發表

咁快嘅........申請緊, 上星期補咗 ID copies!!!!

男爵府

各位milk queen,

你地好唔好幫下佢地?

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1387992&extra=page%3D1

男爵府

我訓lu, 要keep返個樣

大宅

原文章由 Hellocandy 於 08-4-28 23:43 發表
我訓lu, 要keep返個樣

早抖啦, 發個甜夢 !!!!!

侯爵府

2023年兔年勳章

Candy,

Not yet received the 學劵 as I missed the copy of birth certificate and resend on late March.

原文章由 Hellocandy 於 08-4-28 22:43 發表

各位,

親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

男爵府

各位,

壞人媽, 唔好話比我知你仲未寄!

一早收咗咯!

四哥想讀既學校都用唔到學券, 申請黎做咩啫! 不過, 究竟佢最後讀邊間呢?

侯爵府

2023年兔年勳章

fsy, nan_nan, bbpooh, candy & cyntoby,

I got the books, Hello Kitty disks, 飄零燕DVDs, socks yesterday as Cyntoby's colleague is sick after my recovery.

fsy,

Kei Kei like to play with the stricker book very much and I only give her 1 to try first. Otherwise, she will refuse to take bath and go to sleep.

nan_nan,

We watched the Hello Kitty last night and Kei Kei enjoyed it very much. She requested papa to watch with her when I took bath.

bbpooh & candy,

I will transfer to your bank a/c ASAP.

Thank you everyone as we can share the good things with others even though I am not available for the previous C9 dinner gathering.

Looking forward for 0512 family gathering. Anyone want to try the 桂花果凍 ? Tell me as I can make some for you.
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊