嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

you can try Dr. Lee. My daught is three month old, she just used his medicine for two days than used the sinkcare products which recommended by him, now her sink is very good. i just know Dr. Lee fm the other BK Mom, i really want to say thank you to her

if you want more information i can pm you.

民房

原文章由 WKH 於 08-4-30 23:22 發表
間藥材舖九龍城, 好出名下, 門口排哂長龍睇中醫果間。話俾佢地知要$15一包沖濕疹包就得。sorry我冇問過材料係乜, 所以未能夠post度。 如果都唔知係邊間就pm我啦。 ...

我都想知地址呀!

子爵府

我仔仔都搽左瑞士寶寶的確明顯有改善
總之一見佢乾就搽,搽左一排皮膚本身係會改善左,但千萬不能鬆懈,唔係就開始黎料...
原帖由 PearPear 於 08-5-1 14:29 發表
clarish

我b同妳個差唔多. 佢而家9個月. 4個月始起濕疹. 原本食a+, 之後轉森永低敏都唔得, 跟住佢6個月轉左豆奶, 好左一半左右. 原本成身連頭頂都有, 頸成日出水添. 食左豆奶好左, 而家剩係腳(嚴重), 手(小小) ...
兩個都係我心肝定>3<

複式洋房

時好時壞

我囝囝都係4個月大時突然有濕疹,重越來越嚴重,
轉奶粉又試過,唔比肉和魚佢食又試過,
最終都要用類固醇,DR話D類固醇好少量唔怕,要早晚都用,
又介紹用DML CREAM
不過囝囝D皮膚仍然時好時壞,點搞?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 WKH 於 08-4-30 15:22 發表
間藥材舖九龍城, 好出名下, 門口排哂長龍睇中醫果間。話俾佢地知要$15一包沖濕疹包就得。sorry我冇問過材料係乜, 所以未能夠post度。 如果都唔知係邊間就pm我啦。 ...

請問可否PM我九龍城濕疹包的地址/電話? 謝謝非常.

首頁

尾頁

跳至