親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問每個PARK可以用幾多時間玩呢?
新山除咗LEGOLAND同ANGRYBIRD LAND,仲有咩地方值得好玩/食?
有個5歲小朋友一齊去
食方面又有咩選擇?第一次去,,謝謝~~

侯爵府

引用:想問每個PARK可以用幾多時間玩呢?新山除咗

原帖由 wishwong 於 15-01-06 發表
想問每個PARK可以用幾多時間玩呢?
新山除咗LEGOLAND同ANGRYBIRD LAND,仲有咩地方值得好玩/食?
有個5歲小朋 ...
推介去海濱樓食海鮮 ~ 玩仲有hello kitty land & the little big club ~ 類似冒險樂園

男爵府

回覆 wishwong 的帖子

THEME PARK和WATER PARK各玩一日. 再加ANGRY BIRD PARK. 你住新山幾日呀?會吾會過去玩USS?

男爵府

careentitynegoBayersyandanland aforedinartatGardeemeHY CA…k14:42
THarideME PARK和BayersyATER PAlego Kin日.pore再加ANGRY BIRD PAU. 你住新山幾日呀?會吾會過去 ...
我住4日3夜legoland 先去sentosa 住多兩晚如果waterpark同themepark各玩一日就剛剛好。我見forum好多人玩兩日一夜就走。有啲仲即日回singapore...以為冇咩野玩
今次未必入USS..因為覺得太貴。都係玩機動,冇咩吸引。反而想去Garden By the Bay...好似好靚。
請問legoland 附近有冇咩好食for dinner?
Garden By The Bay 附近又有冇推介呢?
謝謝。

大宅

2018復活節勳章

wishwong 發表於 15-1-6 23:23
我住4日3夜legoland 先去sentosa 住多兩晚如果waterpark同themepark各玩一日就剛剛好。我見forum好多人玩兩 ...
My son is near six. I will spend 2 days for legoland water and theme park, one day in angrybird and shopping mall,one day in santosa and half day in singapore city.

侯爵府

LEGOLAND 附近: 食ABSOLUTE THAI

garden by the bay: 食satay by the bay, 類似大排檔, 幾有風味

男爵府

回覆 iris5a 的帖子

Absolute Thai 喺邊度呢? 謝謝。

侯爵府

其中你一出LEGOLAND 就會見到好大個KFC 牌, just 1-2 shops next to KFC

男爵府

有JM話新措施入左去吾比出來喎, 你可以出來嗎?

侯爵府

回覆 coney 的帖子

我12月尾去, 無問題呀~

我係2 DAY COMBO TICKET

男爵府

原來satay by the bay在官網話係24小時營業架.

男爵府

琴日我問, 反斗城覆左, 2月會再有新一期30% DISCOUNT COUPON for Combo Tickets 放係官網, 到時大家可以留意下.

大宅

30-31/12同兩歲半仔去玩,阿仔唔係樣樣都玩得,所以每個park玩半日,大點小朋友三日兩晚會盡興,legoland貼左通告由1/10/2014開始,all tickets and combo只可re - entry 一次,而且兩歲b都要買票才可以入water park, theme park 不用買票。
我午餐係樂園入面食burger,晚餐出左對面食街間泰國餐廳食,唔差的

首頁

尾頁

跳至