自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

就先行過discuss,見個topic係頂就入去睇睇,一睇就嚇死我,係唔係時下年青人都係咁,點解可以成年唔洗褲

http://www16.discuss.com.hk/view ... page%3D1&page=1

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔會掛,就算佢自己唔沈,佢亞媽都會幫佢洗話

原文章由 yuet 於 08-4-29 09:55 發表
就先行過discuss,見個topic係頂就入去睇睇,一睇就嚇死我,係唔係時下年青人都係咁,點解可以成年唔洗褲

http://www16.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=7033768&extra=page%3D1&page=1 ...

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Terrible.....

大宅

因為有d牛仔褲{俗稱貴野}
洗得多` 佢d洗水各樣野會變得唔同
或者成日洗d色會淡左.
所以通常都唔會洗.
同埋聽講條褲著完唔洗會越黎越令.....

伯爵府

珍珠宮

畀面勳章

要臭先洗...oh my god..

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

一看見個主題便想

專營全新優質日美歐童裝,歡迎按入內選購

男爵府

mouth: mouth: mouth:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

諗起想

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我以前個ex boy friend, 都係咁, 我見佢次次都著同一條牛仔褲, 佢話條牛仔褲好貴, 而且牛仔褲唔洗成日洗喎, 我為呢d都唔知同佢嗌過幾多次交, 因我認為十分dirty, 佢仲反話我有潔癖, 但我真係頂唔順!!!! 我話又唔係無錢買, 洗唔洗咁呀??? 所以, 我好相信時下年青人都係咁, 因為佢地怕洗得多條褲d色會變淡 如果我個仔第日咁, 反面都似.

而家我c6無呢個隱, 好好彩, 否則離婚!!!

大宅

原文章由 kc_01k 於 08-4-29 10:16 發表
我以前個ex boy friend, 都係咁, 我見佢次次都著同一條牛仔褲, 佢話條牛仔褲好貴....... ...

貴又點,未又係褲一條!
比我會叫佢平平地,買多幾條替換好過.

禁止訪問

男爵府

我老公的表弟都一樣
重話"潮" 洗咗唔"經"贵!
叫佢呀媽千奇可以洗!

原文章由 kc_01k 於 08-4-29 10:16 發表
我以前個ex boy friend, 都係咁, 我見佢次次都著同一條牛仔褲, 佢話條牛仔褲好貴, 而且牛仔褲唔洗成日洗喎, 我為呢d都唔知同佢嗌過幾多次交, 因我認為十分dirty, 佢仲反話我有潔癖, 但我真係頂唔順!!!! 我話又唔係 ...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

冇嘢呀!3,4個月洗都臭到嘔啦,
成年唔洗點著呀??

大宅

原文章由 kai3028 於 08-4-29 10:25 發表
冇嘢呀!3,4個月洗都臭到嘔啦,
成年唔洗點著呀??

我都好想知

別墅

我c6有條Lexx"s 褲都係1,2個月先洗一次.....
我成日問佢做咩唔洗條褲 ,佢就話洗得多d色唔靚 有時洗衫果陣見佢條褲係洗衫籃隔離我就咋咋帝拎埋去洗~~之後佢問返我"你洗左我條褲牙?" ,我就話"你掉係洗衫籃隔離我以為你要洗麻 "~~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 yuet 於 08-4-29 10:20 發表

貴又點,未又係褲一條!
比我會叫佢平平地,買多幾條替換好過.

唉! 我夠知啦, 但係話都唔會聽架, 呢d先叫"潮"oY嘛! 呢樣都係導致同佢bye bye原因之一黎架.

大宅

原文章由 kc_01k 於 08-4-29 10:30 發表

唉! 我夠知啦, 但係話都唔會聽架, 呢d先叫"潮"oY嘛! 呢樣都係導致同佢bye bye原因之一黎架.

好彩妳同佢bye bye左咋,如果唔係點搵到個乾淨過佢架!

首頁

尾頁

跳至