興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

<特別通告一則> Updated on 8/1/2015
各位蔥民請留意, 希望大家明白呢度係志趣相投區,
而我地個topic係因為大家都有相同興趣同志向,
請大家尊重我地既最高領導人- BK國王既意向, 並抱著唔好罵戰既原則,
如果有異見人士令到其他資深蔥民情緒不安,嚴重影響呢個帖既正常討論,我地唔會歡迎。
而亦有可能會無視攪事份子, 並誠意請你係其他地方另找相同意見人士,多謝合作。

1月10日<是日亮點>~中國傳統高超烹飪技術~批豆~

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
感激BK這平台, 讓我地係一個香港發生的大事件之中,
結識了一班有相同理念 "勿忘棵蔥"~既朋友仔~

我地無論上至天文、下至地理、湊仔心得、煮飯買餸、社會趣聞、世界大事, 文人雅事一切都感到志趣相投~

因此決定開這個題目, 讓一眾"勿忘棵蔥"既朋友仔可同來暢所欲言, 再次感謝BK這平台。

依家係度拋出一個瘦球,各位快D黎接啦~

cwpe12    發表於 15-1-8 19:52
~眼啤啤, 吹咩咩~

侯爵府

回覆:(只限蔥魷)勿忘棵蔥~(-第2章-有聚有傘)~志在吹水聯誼會

StepStep504    發表於 15-1-8 19:49
If children live with encouragement, they learn confidence. If children live with acceptance, they learn to love.

珍珠宮

回覆:(只限蔥魷)勿忘棵蔥~(-第2章-有聚有傘)~志在吹水聯誼會

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

引用:

原帖由 M.I.L.L. 於 15-01-08 發表
跳跳虎又遲左

男爵府

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

感激BK這平台, 讓我們在一個臨時討論區結識了一班志趣相投的JM~

我們無論上至天文、下至地理、湊仔心得、煮飯買餸、社會趣聞、世界大事, 文人雅事一切都感到很志趣相投~

因此決定開這個題目, 讓一眾JM可同來暢所欲言, 再次感謝BK這平台。

You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

M.I.L.L. 發表於 15-1-8 19:48
跳跳虎又遲左
点解都係no.3

男爵府

竟然。。輸比個病人

侯爵府

引用:竟然。。輸比個病人

原帖由 於 15-01-08 發表
竟然。。輸比個病人

If children live with encouragement, they learn confidence. If children live with acceptance, they learn to love.

珍珠宮

引用:Quote:M.I.L.L. 發表於 15-1-8 19:48 跳跳

原帖由 cwpe12 於 15-01-08 發表
点解都係no.3
仲未有人點評,你快啲去點

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

其他蔥魷知唔知ga
          You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

侯爵府

C 容易見果邊,我估佢地未甘心

不過見外交大使教佢地用群組,我覺得係暗示緊佢地唔好過黎志趣 (回應有人嘅提問)。

伯爵府

禁止訪問

回覆:StepStep504 的帖子

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

蔥魷到

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

水晶宮

我個女考試, 又想同大家吹水, 兩邊心掛掛~

子爵府

珍貴的并唔喺苦難本身,而喺我地對苦難如同珍珠般的包容.

子爵府

引用:C+容易見果邊,我估佢地未甘心++不過見外交

原帖由 PallasChu 於 15-01-08 發表
C 容易見果邊,我估佢地未甘心

不過見外交大使教佢地用群組,我覺得係暗示緊佢地唔好過黎志趣 ...
你好返d未吖!

子爵府

各位蔥友一齊開飯啦

首頁

尾頁

跳至