跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

朗朗都無咩點唔乖...依家最過份係識吐食物....

原文章由 lovelyfelix 於 08-5-26 12:55 發表
唔可以成日都唔忍心架. 如果真你好曳,就一定要罰. 唔係就真係對佢地未來忍心啦!

伯爵府

醒目開學勳章

Sorry呀, 小車, 我唔係話你唔好呀. 你唔好唔開心啦. 我都好明做媽媽的, 邊個會捨得打自己個bb. 但係當佢地曳右話極都唔聽,就要惡d同罰下佢地. 朗朗咁乖就緊係唔使啦, 仲錫晒佢tim la.

原文章由 littlecar 於 08-5-26 14:08 發表
朗朗都無咩點唔乖...依家最過份係識吐食物....

翡翠宮

我係諗起朗朗吐食物...有d擔心...如果佢大碼都可以慢慢教....佢甘細碼真係好想佢食多d....我唔打仔係...我想佢知道打係唔可以解決問題...我驚今日我打佢.....佢以為人地唔岩就可以打....我無因為你唔開心...我一向鍾意人對我坦白.....我自己都有直腸病 (直腸直肚 )

原文章由 lovelyfelix 於 08-5-26 14:38 發表
Sorry呀, 小車, 我唔係話你唔好呀. 你唔好唔開心啦. 我都好明做媽媽的, 邊個會捨得打自己個bb. 但係當佢地曳右話極都唔聽,就要惡d同罰下佢地. 朗朗咁乖就緊係唔使啦, 仲錫晒佢tim la.

...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

朗朗食野係我最擔心既...

原文章由 anaBB 於 08-5-26 15:03 發表
瑞瑞有時都lur, 我會話"瑞瑞曳曳, lur食物, 媽咪唔開心", 瑞瑞通常唔會lur第二次, 最多唔食架姐

男爵府

anabb 我噚日試過你呢招,掂

鱷少好緊張咁 我行邊佢去邊,後尾係咁好凄涼喊住講sorry sorry 攪到我忍唔住抱番佢鍚鍚,然後再講道理

原文章由 anaBB 於 08-5-26 14:49 發表
你下次試下忽視謙謙, 佢就係專登等你鬧, 你鬧佢即係中佢計.
可以鬧完佢, 話佢知媽咪唔開心, 你哩埋唔好啋佢, 重要成家人都扮睇佢唔到, 最少5分鐘, 唔得o既, 唔啋佢10分鐘, 慢慢佢會feel到, 當你一發現佢冇踢人, 你就 ...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

走喇~ 走喇~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1420629&extra=page%3D1

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

伯爵府

醒目開學勳章

哩招對隻謙豬一D都行唔通. 你唔理佢咩, 佢即刻扮超人過你睇, 咩危險動作都做埋.

原文章由 anaBB 於 08-5-26 14:49 發表
你下次試下忽視謙謙, 佢就係專登等你鬧, 你鬧佢即係中佢計.
可以鬧完佢, 話佢知媽咪唔開心, 你哩埋唔好啋佢, 重要成家人都扮睇佢唔到, 最少5分鐘, 唔得o既, 唔啋佢10分鐘, 慢慢佢會feel到, 當你一發現佢冇踢人, 你就 ...

首頁

尾頁

跳至