跳至

首頁

尾頁

大宅

收禮物呀~~

To: 鱷少
To: 鱷媽:;pppp:

原文章由 shirleytong28 於 08-4-30 11:54 發表
ANGEL真係"便宜"呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

真係好便宜...

原文章由 angelhon 於 08-4-30 11:57 發表
收禮物呀~~

To: 鱷少
To: 鱷媽:;pppp:

大宅

送個俾朗朗: (唔洗謝 )

原文章由 littlecar 於 08-4-30 11:56 發表
甘你買咩俾朗朗呀...

翡翠宮

晴晴仲咩唔返學....係咪呀媽好懶....

原文章由 angelhon 於 08-4-30 11:58 發表

大宅

我慳家呀....晴晴好貪吃架....唔慳d點得啫~~

原文章由 littlecar 於 08-4-30 11:58 發表
真係好便宜...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

翡翠宮

好鬼客氣架...真係唔知點多謝....

原文章由 angelhon 於 08-4-30 11:58 發表

男爵府

係呀!! 我認為都幾開心吓㗎, 得閒出黎hea 吓抖吓氣!!

本應有friend叫我今晚去tst 飲野跳舞, 但我都係唔去囉.....唔想太夜瞓!!!

你都未答我你噚日係咪去咗Watch & Jewellery 展......
係咪 last day 會有d 公司會有sample 賣㗎???

原文章由 NaNa2005 於 08-4-30 11:52 發表
Hi! I've heard from other mami that I had a wonderful dinner yesterday....

男爵府

好媽媽勳章

Do you still need the bib with sleeves? Maybe I'll go there in these two weeks....
原文章由 angelhon 於 08-4-30 11:54 發表
oh....yes....I received it la but lazy to reply you
Thx la~~

翡翠宮

佢唔買喇....因為唔夠 買野俾晴晴食...hheee

原文章由 NaNa2005 於 08-4-30 12:00 發表
Do you still need the bib with sleeves? Maybe I'll go there in these two weeks....

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

唔洗審....都知....
果日中午張6尺床送黎....如果趕出黎都要成4點先到, 結果咪費事趕囉~~

原文章由 littlecar 於 08-4-30 11:59 發表
晴晴仲咩唔返學....係咪呀媽好懶....

翡翠宮

oh...dancing....

原文章由 pb12hk 於 08-4-30 12:00 發表
係呀!! 我認為都幾開心吓㗎, 得閒出黎hea 吓抖吓氣!!

本應有friend叫我今晚去tst 飲野跳舞, 但我都係唔去囉.....唔想太夜瞓!!!

你都未答我你噚日係咪去咗Watch & Jewellery 展......
係咪 las ...

大宅

no la....thx NaNa
唱K媽放左2條俾我喇~~

原文章由 NaNa2005 於 08-4-30 12:00 發表

翡翠宮

6呎床

6呎 x 6呎 ?????mouth: mouth: mouth:

原文章由 angelhon 於 08-4-30 12:08 發表
唔洗審....都知....係啦
果日中午張6尺床送黎....如果趕出黎都要成4點先到, 結果咪費事趕囉~~

大宅

真係....至醒係你....點夠你黎吖~~
不愧為吹水站站長

原文章由 littlecar 於 08-4-30 12:03 發表
佢唔買喇....因為唔夠 買野俾晴晴食...hheee

大宅

係呀....1家3口齊齊覺覺豬嘛....勁正

原文章由 littlecar 於 08-4-30 12:11 發表
6呎床

6呎 x 6呎 ?????mouth: mouth: mouth:

翡翠宮

實在一d 都唔難估....

原文章由 angelhon 於 08-4-30 12:12 發表
真係....至醒係你....點夠你黎吖~~
不愧為吹水站站長

男爵府

好媽媽勳章

Sorry ah, maybe I missed your post...

Yesterday, I visited a Gift Show, normally some booths (especially for over seas' because it's difficult for them to ship all things back) will sell their products at the last day (tomorrow), I didn't buy any yesterday, but my friend has bought a silver ring with some stones only at HK$40....
原文章由 pb12hk 於 08-4-30 12:00 發表

係咪 las ...

翡翠宮

便宜人屋企通常好大 .....不過你諗住一路同晴晴一齊訓呀???...佢大個d最好自己訓啦...我同事個仔讀小一都同佢地訓....我覺得唔係甘好呀......

原文章由 angelhon 於 08-4-30 12:15 發表
係呀....1家3口齊齊覺覺豬嘛....勁正

首頁

尾頁

跳至