跳至

首頁

尾頁

大宅

妳們仲有冇大肚腩呀?
我坐低個陣,都仲係米之蓮
妳們有冇著D咩束腰褲、束腰內褲或帶著腰封?

男爵府

有呀.....米之蓮, 真係想死, 好難接受.

我開刀嫁, 當初因為傷口痛而冇着, 依家着我諗太遲.

原文章由 丁丁超人 於 08-4-30 16:02 發表
妳們仲有冇大肚腩呀?
我坐低個陣,都仲係米之蓮
妳們有冇著D咩束腰褲、束腰內褲或帶著腰封?

大宅

原文章由 sasa612 於 08-4-30 17:43 發表
有呀.....米之蓮, 真係想死, 好難接受.

我開刀嫁, 當初因為傷口痛而冇着, 依家着我諗太遲.

我順產,但我有好多條車呔

男爵府

果塊腰封鬼咁厚, 依家夏天衫會現晒出o黎, 根本都唔着得啦.
唯有睇下有d咩運動做下囉......

原文章由 丁丁超人 於 08-4-30 18:01 發表

我順產,但我有好多條車呔

複式洋房

我都有呀, 成個肚鬆哂, 我亞嫂話生完仔係咁, 無得救嫁. 嗚嗚......

別墅

原文章由 Miracle2007 於 08-4-30 18:34 發表
我都有呀, 成個肚鬆哂, 我亞嫂話生完仔係咁, 無得救嫁. 嗚嗚......

我都仲有個超級大肚腩呀,真係冇曬符,生完第一個都冇咁勁呀,到而家生完第二個就變0左個肥c奶啦....

洋房

我係第一胎都有個大肚腩呀,又肥,都唔知點算好,到咗依家都仲係重咗二十幾磅呀!!!

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我咪又係一樣! 有個米之蓮既大肚腩! 聽講最快都要成半年度先慢慢收晒肚! 我都仲有20磅要減呀!!! 希望下星期開始返工會瘦番D啦!

民房

我都有a...e+出街都係著d鬆身嘅衫黎遮遮掩掩
以前45kg...e+變左55kg...足足重咗10kg咁多

大宅

大家唔好咁愁啦~我第2胎架喇~
以我0既經驗...只要大家keep 70%飽就ok架喇~一般半年至1年左右啦...就可以fit番晒喇~分分鐘仲fit過以前架~呵呵~
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

以我0既經驗...只要大家keep 70%飽就ok架喇~一般半年至1年左右啦...就可以fit番晒喇~分分鐘仲fit過以前架~呵呵~
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

伯爵府

hope so la.....我係'爭'個水人肚未收
仲有1x磅要減

原文章由 noddybanana 於 08-5-1 00:26 發表

大宅

努力呀~嘻~
或者同bb多0的去街玩...可能會瘦得快0的...我都差不多回復之前0既身材喇...可能就因為成日帶大仔去0的朋友仔到玩...同去公園啦~你都試下~
原文章由 Hin.com 於 08-5-1 01:04 發表

hope so la.....我係'爭'個水人肚未收
仲有1x磅要減

複式洋房

我之前d褲全部都着唔返, 都唔知幾時先可以回復原狀, 有d人話hip位無可能收返, 咁我d褲咪全部掉得?mouth:

大宅

我而家都仲係著緊d大肚衫遮住個肚腩...

大宅

唔好丟呀....我第一胎都以為減唔番....點知...再過多幾個月...竟然仲瘦左....所以努力呀~
原文章由 Miracle2007 於 08-5-1 13:41 發表
我之前d褲全部都着唔返, 都唔知幾時先可以回復原狀, 有d人話hip位無可能收返, 咁我d褲咪全部掉得?mouth:

大宅

努力!不過湊bb咁忙..應該好快瘦番~
原文章由 MZ! 於 08-5-1 17:15 發表
我而家都仲係著緊d大肚衫遮住個肚腩...

複式洋房

我都唔記得第一胎幾時瘦返...好似要成五個月先有少少野睇...

家陣第二胎, 個肚....唉,我老公話我好似又有左咁...我好想減呀~~我都係仲有十幾磅先到位呀~~天呀~~~~~~如果可以割肉減肥,我實割囉~

大宅

我都有個鬆泡泡既肚腩, 都唔知幾時先可以減得番, 以前D褲都已經唔岩著啦, 不過我會KEEP住D褲先, 比個目標自己瘦番可以著得番

伯爵府

me 2.......

我今日先大出血買過d衫褲......因為再下個monday 就返工lu

原文章由 markluk 於 08-5-2 15:10 發表
我都有個鬆泡泡既肚腩, 都唔知幾時先可以減得番, 以前D褲都已經唔岩著啦, 不過我會KEEP住D褲先, 比個目標自己瘦番可以著得番

首頁

尾頁

跳至