自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問我有2張早上澳門→香港的船票,現想改為晚上返,我可以點做呢?

~~~謝謝!!!
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

男爵府

可以提早, 冇得改後 d.

您只可以搵個想提早返的人, 同您交換.

原文章由 yvonne 於 08-5-1 12:14 發表
想問我有2張早上澳門→香港的船票,現想改為晚上返,我可以點做呢?

~~~謝謝!!!

別墅

原文章由 咕怪媽媽 於 08-5-1 12:18 發表
可以提早, 冇得改後 d.

您只可以搵個想提早返的人, 同您交換.

即係想加錢改都唔得,要重新買過張新飛是嗎?
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

男爵府

YES U ARE RIGHT.
ONLY COULD STAND BY EARLIER BUT CANNOT CHANGE LATER.

原文章由 yvonne 於 08-5-1 12:26 發表

即係想加錢改都唔得,要重新買過張新飛是嗎?

希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

大宅

仲有個方法係...去到澳門碼頭, 在碼頭果D旅行社同佢加錢換夜斻, 睇下佢收你幾錢囉, 試下啦.

[ 本文章最後由 bb33 於 08-5-1 15:36 編輯 ]

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

原文章由 bb33 於 08-5-1 15:35 發表
仲有個方法係...去到澳門碼頭, 在碼頭果D旅行社同佢加錢換夜斻, 睇下佢收你幾錢囉, 試下啦.

聞說每張蝕10, 你試下.

別墅

thanks all.

係咪即係我一到澳門碼頭是但揾間旅行社就得架啦!如果可以加錢換船飛每張加$10蚊,我即換啦!

大宅

澳門碼頭旅行社收船飛公價 $100 (日航/夜航一樣價)
賣俾客的價.....平日日航$130夜航$150

換船飛每張加$10蚊.....應該唔得

公爵府

我試過,後來我都係唔換買個張算啦......

別墅

原文章由 mandysio 於 08-5-2 06:59 發表
我試過,後來我都係唔換買個張算啦......

可否講講點解唔換呀?唔該....

別墅

upupupupup

公爵府

因為我當時唔知可以有旅行社收飛!

咁個食蕉叔叔叫我等人買飛的時候問下人要唔要!

但人地見到我個樣細個都唔理我啦......

佢又叫我唔好係行咁埋,

之後我等左成半個鐘都冇人理我,我咪放棄!

俾$$再買個張新的......

別墅

THANKS!

我會去澳門碼頭的旅行社放咗張飛,再次多謝給我資料的BK友.

首頁

尾頁

跳至