親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

想請教下東京車站附近有無d比較抵住既酒店。因為只訓一晚,所以想揀間唔好咁貴,方便去車站既酒店

男爵府

回覆:請教,東京車站附近酒店

i want to know

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Push,有無人可以幫幫手

大宅

東京站係大站,我諗好難揾到又近又平。有無諗過住遠少少,例如新橋,品川?

男爵府

日本橋箱崎維拉噴泉酒店 (Hotel Villa Fontaine Nihombashi Hakozaki)

The room is small but it is clean. It is quite close to Tokyo station. The hotel is next to the airport bus terminus.

男爵府

畀面勳章

回覆:dailings 的帖子

八重洲super hotel, 上年中開,有男女湯Tim, 離東京車站只幾分鐘腳程,口碑唔錯,我早book, 年初一二三,3 晚平均唔洗千一蚊晚,我係jalan book, 你去search 吓

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:八重洲super+hotel,+上年中開,有男女湯Tim

原帖由 mimiso 於 15-01-12 發表
八重洲super hotel, 上年中開,有男女湯Tim, 離東京車站只幾分鐘腳程,口碑唔錯,我早book, 年初一二三,3 ...
請問你可唔可以比個網我呀?因為我係jalan搵唔到呢間酒。係agoda又話無房,我想訂8月頭呀

男爵府

畀面勳章

dailings 發表於 15-1-12 22:22
請問你可唔可以比個網我呀?因為我係jalan搵唔到呢間酒。係agoda又話無房,我想訂8月頭呀

...
http://www.jalan.net/yad379411/?contHideFlg=1&vos=djalrmgmz10070600100&rootCd=58

8月頭未有得book 住喎!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:dailings+發表於+15-1-12+22:22+請問

原帖由 mimiso 於 15-01-13 發表
http://www.jalan.net/yad379411/?contHideFlg=1&vos=djalrmgmz10070600100&rootCd=58
唔該哂你但8月頭要大幾幾時先有得book?

男爵府

畀面勳章

dailings 發表於 15-1-13 09:56
你5 月試下, 通常3 個用前

男爵府

畀面勳章

dailings 發表於 15-1-13 09:56

http://www.superhoteljapan.com/cn/s-hotels/yaesu/

剛搵到佢官網可book 到6月, 你遲D可直接book, 唔洗經 Jalan!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:dailings+發表於+15-1-13+09:56+唔該

原帖由 mimiso 於 15-01-14 發表
http://www.superhoteljapan.com/cn/s-hotels/yaesu/
唔該哂你

首頁

尾頁

跳至