親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

由於未去過,請找些實惠及地點方便的3人房酒店,多數會book車,行程想請各位sis介紹,thx

大宅

回覆:AA 的帖子

壼川站的Mercure酒店值得推介,近鐵路,而且OTS的office就在lobby,非常方便。

大宅

回覆:besmart 的帖子

補充: 如果你唔介意多香港人就得,因為又旅行團又自由客。

男爵府

AA 發表於 15-1-12 13:45
由於未去過,請找些實惠及地點方便的3人房酒店,多數會book車,行程想請各位sis介紹,thx

...
完全冇心水可以上港龍Holiday睇下佢地package嘅酒店, 自駕遊就最好, 可分上中下三part玩, 那霸市一part, 中部恩納一part, 國頭名護一part, 行程睇你想玩乜, 志在觀光? 出海潛水? 飲飲食食? 建議你買本書仔睇下先.

男爵府

經濟可以簡東橫inn 約400蚊1晚連早餐 泊車好似500日元1晚

男爵府

回覆:想7-8月1家3口去沖繩(未去過)請問有咩3人房及行程介紹,thx

睇過東橫Inn ,由於呀女12歲,計成人,冇3人房,要book 2間,粗略合共1晩要$1700,,個價好似貴左D,定各位sis知呢個價響沖繩係差唔多?thx

大宅

我12月住comfort 都係book 2 semi double, ard 4百幾蚊晚

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:經濟可以簡東橫inn 約400蚊1晚連早餐 泊車

原帖由 happyyee 於 15-01-12 發表
經濟可以簡東橫inn 約400蚊1晚連早餐 泊車好似500日元1晚
請問那霸東横Inn位置近单軌嗎?去行街方便嗎?知唔知邊間有車去酒店?thx

男爵府

應該唔駛800蚊晚 佢有會員價 好似8折 去到即時入會

男爵府

回覆:maggielau0705 的帖子

有3定4間東橫inn 我果陣間間去住1晚 因為等晚上優惠價 即是冇得book 有房淨就有得住

男爵府

引用:我12月住comfort 都係book 2 semi double,

原帖由 irisnmy 於 15-01-13 發表
我12月住comfort 都係book 2 semi double, ard 4百幾蚊晚
請問是否3人房,地點方便嗎?

住方面邊處方便D
thx

伯爵府

有無人住過stork hotel?

男爵府

SUPER HOTEL

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆:想7-8月1家3口去沖繩(未去過)請問有咩3人房及行程介紹,thx

double tree by hilton有3人房呀,你睇吓啱唔啱

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:有3定4間東橫inn 我果陣間間去住1晚 因為

原帖由 happyyee 於 15-01-14 發表
有3定4間東橫inn 我果陣間間去住1晚 因為等晚上優惠價 即是冇得book 有房淨就有得住

...
我東京就係想半夜去東横Inn..但如果walk in冇咁好麻煩!

男爵府

回覆:maggielau0705 的帖子

東京就唔好博啦

男爵府

引用:double tree by hilton有3人房呀,你睇吓啱

原帖由 hfl2000 於 15-01-14 發表
double tree by hilton有3人房呀,你睇吓啱唔啱
睇下先,唔該哂

大宅

好似無三人房,我哋2大2小分兩房。企理,近車站,國際通。朝早有早餐,下午2點後有free drink. 去巴士站又好方便

男爵府

我聖誕住過新都心 Daiwa Roynet Hotel Naha Omoromachi

DFS就在對面,OTS還車也在對面,monorail 中間位, 樓下有間LAWSON

三個人選Superior Twin Room兩大床房, 想平D可選普通雙人(留意選有梳化床) 網頁已個列清楚床 size

首頁

尾頁

跳至