影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

係我心目中, 真係稱得上經典, 真係只有<小甜甜>同<亂世佳人>...<梁祝>未睇過, 遲下至有定論..

小甜甜係潛意識上影響了我的一生...因為, 原來我喜歡男人的類型, 跟本係迪里斯的翻版..(不過我老公唔係), 哈哈!

原文章由 bonnieandy 於 08-5-23 16:15 發表
嗯。其實我看這個TOPIC 幾次。
好認真的想經典愛情故事最令我動容的。

-梁祝是一個。就楊采尼的那套已經喊死我。而且,好深刻。
-深情密碼那種堅持及小時候的承諾我又好喜歡,我久不久又拿出來看看。去感受那種無奈。
- ...

大宅

Just remember Prince turns into Frog, Ming Dao and Qiao En really a good couple in that series.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

流星花園....無第二套啦...........

大宅

東京愛的故事

別墅

我心目中最經典既愛情故事, 一定要大團圓結局, 而我最愛嘅故事就係:
灰姑娘(卡通片)
PRETTY WOMAN

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

me too

悠長假期 , 每一幕都記得 !!!!

原文章由 BoBoCute 於 08-5-4 21:06 發表
i am watching tokyo juliet till ep. 3, but I don't quite enjoy it, hope it will become good later on.

1. Long Vacation

首頁

尾頁

跳至