自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

呀咩956 發表於 15-1-16 15:01
哇~真係好慘,五百蚊仲傷。
我發覺自己食咗葯成日“温温鄧鄧”咁丫。

哎,你都話你食佐藥OY!
我冇食藥, 一樣係迷迷濛濛咁!

又試過跌了條金鏈(長頸鏈), 幾時跌都唔知.......
因為當年做SALES, MANAGER唔俾我地載ACCESSORIES 喺身, 於是除了落黎, 放了銀包散紙位。
結果呢, 除了後冇了件事, 醒起時, 銀包裡已經沒有了.....應該係銀包放散紙個位有「拿」....跌了。

又試過去ATM禁錢唔記得拎, 想當年係200。又唔知道可以問銀行CHECK返。
早排先禁了1400冇拎, 好彩E+知道可以問銀行, 亦咁岩冇人拎到, 搞了成個月先拎得返1400元。

我.....係極度烏龍既人
不過我唔會話自己冇用, 最多係冇記性同烏SIR SIR姐
Childhood is journey, not a race.

珍珠宮

引用:下次帶個細銀包,無咁易唔見

原帖由 Iduncare 於 15-01-16 發表
下次帶個細銀包,無咁易唔見

子爵府

引用:Quote:呀咩956 發表於 15-1-16 15:01 哇~真

原帖由 是是但但 於 15-01-16 發表
哎,你都話你食佐藥OY!
我冇食藥, 一樣係迷迷濛濛咁!
真係”鄧”你慘,條金鏈起馬值幾千,唉~我愈老愈懵,以後唔好帶咁多錢係身,我头先都揾噃个錢包袋錢,希望安全D,你都唔好帶咁多真嘅飾物出街,買D朱二盛算,跌咗都唔會咁肉痛嘛。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

子爵府

引用:Quote:原帖由 Iduncare 於 15-01-16 發表下

原帖由 爸爸豬 於 15-01-16 發表
我头先揾噃个銀包袋錢啦。

black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

子爵府

回覆:我愈嚟愈覺得。。。。。

揾番

寶石宮

下次小心

子爵府

引用:下次小心

原帖由 milktealai 於 15-01-16 發表
下次小心
知道,但仲係好傷心,買錯嘢都仲有嚿嘢响度,但跌咗俾貪心人執咗唔抵。

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

下次小心D啦!

子爵府

引用:下次小心D啦!

原帖由 靚靚C9 於 15-01-16 發表
下次小心D啦!
但唔知点解我年年都要跌錢嘅,仲一次比一次甘,上年五十,今年一百。

首頁

尾頁

跳至