親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

黎緊都有 D 媽咪搭凌晨機出發 LA !!
你等佢地返來報料..

我 6 JULY 搭 ANA 凌晨去東京

原文章由 lafong 於 08-5-6 13:48 發表
我買左(10 July) JL凌晨機去日本,而家好驚唔識出池袋,呢次係第1次我同亞女自由行架!

子爵府

亞囡有得玩咩都唔怕!!

原文章由 stephenietam 於 08-5-10 22:40 發表
我到左啦, 今日day 2, 尋日ok wor< 唔怕好攰呀, 仲即時去左kidzania玩5個鐘, 我囡囡都頂到bor~~ 玩完係車仔即訓, 之後到池袋又繼續去街街~~

子爵府

stephenietam 囡囡 5 歲呀!!

原文章由 bblamcc 於 08-5-11 00:09 發表
hi, stephenietam,
how old is your daughter ? which hotel you stayed at ?
hope you have a very happy jorney...

子爵府

我黎緊 7 月都係搭 ana 凌晨機去東京

原文章由 bblamcc 於 08-5-11 00:31 發表
thanks for your information...

子爵府

我 ana package 住 Century Southern Tower
自己上網 book 左 4 晚 Grand City

原文章由 bblamcc 於 08-5-11 02:12 發表
係呀... 0甘你住邊間呀 ? 係咪 PACKAGE ?

quote]原文章由 Oscar媽 於 08-5-11 01:06 發表
我黎緊 7 月都係搭 ana 凌晨機去東京
... [/quote]

子爵府

30吋喼1500yen 都 ok
我都諗住用 ana 送行李去酒店

原文章由 stephenietam 於 08-5-11 08:32 發表

囡囡好鐘意呀, 但估佢唔到, 揀埋晒d男仔工, 佢竟然要去入油同做消防員... 仲有整和菓子, 整雪糕, 畫壁畫~~ 總共5份工~~ earn左好多錢, 仲有成50蚊left~

lalaport ok啦, 有uniqlo, 有tokyohands咁 ...

子爵府

時間過得真快...

原文章由 stephenietam 於 08-5-12 20:57 發表

好開心, 開心到唔捨得番黎.. hehe.. 今日就day4啦.. 聽日就要番黎啦...

但係因為落雨, 包包超人同西武園都cancel左... 有d down.. 好想快d黎過... 如果坐車咁易, 下次要去埋mother farm~~ ...

子爵府

我都試過落雨去 DISNEY 真係好鬼凍架!!

原文章由 stephenietam 於 08-5-12 21:03 發表

今日冇落雨, 諗住冇咁凍, 點知去到disney.. 凍到呢.. 好多日本人都要係disney買"煎"包住自己... 今日見唔少人著羽絨..

我係sunshine city上網, 但係個網唔係好stable.... 有時會上唔到咁... ...

子爵府

bblamcc,

你 plan 好要快 d 上去 book 呀
我 7 月都想同 oscar 去..不過我去台場既日子已經 full 晒

原文章由 bblamcc 於 08-5-12 22:52 發表
多謝你呀.... d 資料好有用呀.... 我會好好0甘plan 喇...

子爵府

我有呀!!

原文章由 SumSumBB 於 08-5-12 23:16 發表

如果full左,你可以间中再上去睇下,我見有時會放返些位出來,可能有人改日子。

首頁

尾頁

跳至