自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

蘋果日報

【 本 報 訊 】 「 與 你 開 心 過 , 也 與 你 傷 心 過 , 我 要 親 手 畫 上 一 個 句 號 。 眼 淚 不 再 流 , 但 心 還 是 痛 … … 」 馬 鞍 山 14 歲 少 女 前 日 跳 樓 輕 生 悲 劇 , 在 她 的 個 人 網 誌 內 發 現 令 人 震 驚 不 已 的 少 女 心 事 。 網 誌 中 還 上 貼 怵 目 驚 心 的 手 照 片 , 除 密 麻 麻 的 刀 痕 , 還 出 其 前 男 友 「 HO 軒 」 的 名 字 。 死 者 生 前 在 網 誌 表 白 了 為 情 所 困 的 心 聲 , 料 不 到 她 最 終 以 跳 樓 了 結 生 命 。

http://appledaily.atnext.com/template/apple/art_main.cfm?iss_id=20080506&sec_id=4104&subsec_id=12731&art_id=11073798

嘩....佢到隻手好似bar code咁. . . .一條都痛啦, 仲要咁多條..

[ 本文章最後由 AA媽媽 於 08-5-6 15:43 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 陪月勳章

咁細~就咁,這世上不是只有愛情
但人已去世希望佢安息~

禁止發言

好媽媽勳章

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢真係好激喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

見到心都寒....
都唔明d人點解要界手...

珍珠宮

畀面勳章

只想講一句....咁既結局對佢黎講..可能係一件好事!!

男爵府

我淨覺得好痛...而家D年青人真吾知唸咩...
14歲跳樓, 13歲同工人睇咸片, 3P, 5P, 煮BB...

各位要睇實自己仔女

男爵府

好媽媽勳章

佢接受唔到同個男仔分開,傷到自己身,連自己條命都了結!
唔知個男仔見到有什麼感覺呢!

伯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 陪月勳章

原文章由 笑嘻嘻 於 08-5-6 15:55 發表
佢接受唔到同個男仔分開,傷到自己身,連自己條命都了結!
唔知個男仔見到有什麼感覺呢!

男點會好受,係呢世都會內疚,個女仔又太過幼稚.........
唉,最慘係佢家人

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

真係鄧佢父母心痛.....身體髮膚受諸父母, 個女為左個男仔自殘同自殺, 有無諗吓自己父母心情

伯爵府

複式洋房

回覆 #1 Ling_羚 的文章

可憐父母心,佢父母將佢養到咁大,見到佢咁,傷心死

公爵府

男爵府

真唔明佢諗乜!!!!!!!

大宅

好媽媽勳章

雖然哩個女仔已經唔係度~
不但我都想同佢講句"傻妹~痴線"~
你為左個男仔張隻手攪到花成咁~
痛既一定唔止你一個人~仲有你屋企人!
下世做人唔好咁偏激喇!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我以前番學果時d人真係好興介手架...

我成日覺得好痛個喎...唔知點解佢地介得落手...

以前身邊d fd都有人咁做...

介完重可以好似好勁咁伶出黎比人睇...有d重有"啦"tim...

話比人知你介過咁又點?唉...代表有勇氣嗎?有幾愛對方?

覺得對方真係唔鐘意你後會心痛嗎?只覺得你傻同恐怖就更加咪攪...因我以前見得多...就算 d fd點樣介人地係唔鐘意你就唔鐘意你架啦~唉...

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇見傷心

男爵府

唉! 俾佢父母睇到, 一定心痛死, 養到佢咁大個人, 咁就話要輕生, 唉!而家啲細路咩心態架! 有無諗過邊個供書教學, 白頭人送黑頭人嘅滋味真難受!

首頁

尾頁

跳至