跳至

首頁

尾頁

大宅

我之前用過pampers and huggers都漏到成身 boo boo。而家轉用nepia, very good! Jusco 減價我都買咗兩箱,加上有gift ,每箱多送15pieces,已經覺得好抵。而家得知重有禮品換領,真係十分高興!多謝你通知。Thank you very much!!

原文章由 yyy008 於 08-5-27 14:59 發表

妮飄依家仲可以用點點積分換野喎~
http://nepia.smeitrade.com/index.do

大宅

nepia 通常在 apita or jusco 做 promote, 每箱多送15pieces

有時萬寧 $139.8 for 2

原文章由 pomama 於 08-5-30 00:19 發表
我之前用過pampers and huggers都漏到成身 boo boo。而家轉用nepia, very good! Jusco 減價我都買咗兩箱,加上有gift ,每箱多送15pieces,已經覺得好抵。而家得知重有禮品換領,真係十分高興!多謝你通知。Thank you very mu ...

大宅

夏天玩到顛 熱血勳章

nepia 同GOO.N我都有用, 都OK, 但Nepia濕了後勁大舊. GOO.N大塊D,

大宅

唔好意思, 如你再經過 whampoa jusco, 可否 look look
"goon" 賣幾多錢, thanks!

原文章由 norakym 於 08-5-30 09:35 發表
nepia 同GOO.N我都有用, 都OK, 但Nepia濕了後勁大舊. GOO.N大塊D,

首頁

尾頁

跳至