自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 #1 wingyee_ma 的文章

瑪瑙宮

好媽媽勳章

唔係 wor .... 我要個架車係 $ 40 有 4 架 , 由大至
細甘架 , 上星期仲有貨 !!

之前都有 mami post 出相架 , 我估唔會加價到 $ 80
啦 .... 你講個架 abc 我知邊架 , 好似一開始都賣
緊 $ 80 定 $ 100 架啦 !!

原文章由 bby 於 08-6-5 22:36 發表

呢架車巳經加左價, 賣$80喇

係芝麻街好似一架巴士咁款, 有A-Z既發音, 之前$40, 勁好賣, 好快賣晒

男爵府

今日又上去睇過, 巳經由兩個 room 變做一個 room, 好似唔覺有新貨

$40 4 架車巳經無得賣啦

瑪瑙宮

好媽媽勳章

借之前既 mami 張相用下 ,
呢盒車車無哂啦 ?? 我仲有 2 個
fd 叫我去掃 tim

甘請問 abc 積木仲有無呀 ??

唔該你先 !!

原文章由 saber 於 08-6-6 02:01 發表
今日又上去睇過, 巳經由兩個 room 變做一個 room, 好似唔覺有新貨

$40 4 架車巳經無得賣啦

男爵府

男爵府

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 02:23 發表

fd 叫我去掃 tim

...

係呀,呢個玩具無哂啦, abc 積木係咪透明袋黃色邊, 裡面有 abc 同埋 d 動物, 初時賣 $50, 後來加到 $110 個款呀, 仲有貨...定係芝麻街車形有 26 個字母,襟子母有聲個款? 星期二個日見到仲有 $80, 今日去,無留意

[ 本文章最後由 saber 於 08-6-6 03:02 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 saber 於 08-6-6 02:59 發表
係呀,呢個玩具無哂啦, abc 積木係咪透明袋黃色邊, 裡面有 abc 同埋 d 動物, 初時賣 $50, 後來加到 $110 個款呀,仲有貨...定係芝麻街車形有 26 個字母,襟子母有聲個款? 星期二個日見到仲有 $80, 今日去,無留意 ...

$80

呢款積木冇ABC, 都賣$110..不過d公仔得意d

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 chickenwing2006 於 08-6-6 02:23 發表

fd 叫我去掃 tim

...

呢架陣間去開同你睇下, 呢架好似都係賣$40, 之前係mannings買pampers + $19.9都有得換架

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 ChaCha424 於 08-6-6 09:58 發表

http://f20.yahoofs.com/hkblog/QB_2keyRGBZA26WucA3GU56VDNM-_7/blog/ap_20080530115520601.jpg.jpg?ib_____DwzTU_Wxo$80

http://f20.yahoofs.com/hkblog/QB_2keyRGBZA26WucA3GU56VDNM-_7/blog/ap_20080602012513 ...

係呀, 芝麻街呢架之前賣$40架咋, 依家加左到$80 mouth:

珍珠宮

好媽媽勳章

sorry,遲左post,公主城堡,$110

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我今日都同阿囡去咗, 不過已經冇咩野買, 可能我遲咗 ~ 買咗個barbie, $60咋~

首頁

尾頁

跳至