跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

阿b的頭髮唔多, 由6個月大到宜家都係"樹"起晒, 唔靘仔, 要點樣先可以令佢d頭髮"dub"番落黎?

公爵府

原文章由 davywm 於 08-5-7 17:18 發表
阿b的頭髮唔多, 由6個月大到宜家都係"樹"起晒, 唔靘仔, 要點樣先可以令佢d頭髮"dub"番落黎?

用髮蠟/乳

子爵府

啊~到妳醫師喺人哋D TOPIC搞搞震

原文章由 Cammy3007 於 08-5-7 17:31 發表

用髮蠟/乳

珍珠宮

我朗仔都係
我諗住剪光佢再生過

大宅

帶帽
承軒軒

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

唯一方法就係"剪"...
剪完頭髮硬啲粗啲就唔會再豎

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 Cammy3007 於 08-5-7 17:31 發表

用髮蠟/乳

用假髮吖苯

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我反而覺得係留長D先慢慢修喎.....越短越樹,YY之前都係樹起,E+留長咗+成日帶頭巾,即刻分到條界出黎

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-5-7 20:40 發表

我反而覺得係留長D先慢慢修喎.....越短越樹,YY之前都係樹起,E+留長咗+成日帶頭巾,即刻分到條界出黎

CY都係,一路冇剪過頭髮.依家已經唔樹起

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-5-7 20:37 發表

用假髮吖

你就真係啦 :;pppp::;pppp::;pppp:

大宅

我個仔都係, 頭髮長咗就唔竪起啦..

但我地屋企人個個都好懷念佢竪頭髮的日子.. 因為個個人見到佢都會講: 嘩.. 你個髮型好型喎.. 好似碧咸啊...

王國長老

原文章由 小倩 於 08-5-7 23:25 發表

你就真係笨啦 :;pppp::;pppp::;pppp:

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

公爵府

原文章由 dragonpork 於 08-5-8 00:18 發表
我個仔都係, 頭髮長咗就唔竪起啦..

但我地屋企人個個都好懷念佢竪頭髮的日子.. 因為個個人見到佢都會講: 嘩.. 你個髮型好型喎.. 好似碧咸啊...

me too.......
諗起晴晴以前的樣子就好好笑

大宅

亞女4個月時候剪咗好短頭髮, 一直長得好鬼慢, 成日都會豎起, 依家終於正常番, 所以我覺得越短越豎起, 除非你bb未剪過, 而家頭髮長但都會豎起, 咁先建議剪哂d頭髮, 等佢生過啦

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 #1 iamchingching 的文章

阿b六個月時剃晒d頭發, 宜家d頭髮係硬左, 但宜家都幾長o下, 但依然豎起, 好醜怪

大宅

我地晞晞就無呢個煩惱啦~~
因為佢都無頭髮................

王國長老

原文章由 picnic95e 於 08-5-9 08:27 發表
我地晞晞就無呢個煩惱啦~~
因為佢都無頭髮................

<---------like this

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-5-9 08:54 發表

大宅

原文章由 davywm 於 08-5-8 14:25 發表
阿b六個月時剃晒d頭發, 宜家d頭髮係硬左, 但宜家都幾長o下, 但依然豎起, 好醜怪

橫點香港d天氣咁熱, 如果bb係仔, 我一定再剃多1次, 可能之後唔豎起呢?! 我亞女後面頭髮而家長咗成日熱到濕哂, 但因為留咗好耐先似番個女仔 , 所以諗緊好唔好剪短佢mouth:

王國長老

原文章由 iamchingching 於 08-5-9 12:55 發表

橫點香港d天氣咁熱, 如果bb係仔, 我一定再剃多1次, 可能之後唔豎起呢?! 我亞女後面頭髮而家長咗成日熱到濕哂, 但因為留咗好耐先似番個女仔 , 所以諗緊好唔好剪短佢mouth: ...

留長la

首頁

尾頁

跳至