親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位師兄師姐,我去Alpensia同首爾市為主, 唔知租邊個牌子wifi egg 訊號比較好, 因為仁川機場有多好牌子可以選, 不知那個牌子較好?

男爵府

回覆:如住Alpensia租邊個牌子wifi egg 訊號好

我上次用LG收得幾好。

信是有緣

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

evawong216 發表於 15-1-19 10:15
各位師兄師姐,我去Alpensia同首爾市為主, 唔知租邊個牌子wifi egg 訊號比較好, 因為仁川機場有多好牌子可以 ...
我上次用 olleh KT, 完全無投訴. 有機會都應該會再用.

公爵府

我係香港租一間叫CRAZY EGG, 都係完全無投訴

大宅

回覆:如住Alpensia租邊個牌子wifi egg 訊號好 ?

有無wifi egg 在酒店交收,我夜晚到,早機走,想頭尾兩日唔租

洋房

如果入住Alpensia InterCon, Holiday Inn or Suite, 可以申請 IHG Reward Club Member. 會員優惠包括 Hotel Free Wifi, 唔洗租wifi egg.

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

kwokka 發表於 15-1-19 13:14
有無wifi egg 在酒店交收,我夜晚到,早機走,想頭尾兩日唔租
咁香港租啦, 通常都唔計晚機去程及早機回程嗰日.
不過好似要去佢地啲鋪攞及還機.

首頁

尾頁

跳至