美容扮靚

跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

大家用成點?
抗皺美白work ng work?
我用左3天試用裝未見效果,
長期用家可否share

複式洋房

我都考慮緊入唔入手
試左兩日"3天試用裝", 美白抗皺應該冇咁快見效
但我覺得補濕同埋改善毛孔,細紋效果好好
好心動!!

但真心覺得好貴....
所以仲諗緊....

BTW...佢個落妝對我黎講唔WORK...
落唔到Mascara...我會keep返用Fancl

男爵府

回覆 millomilly 的帖子

Yes,準備3點個人覺得一般,可用其他代替支防哂只係pa++ , 覺得唔夠
但基本4點暫時覺得幾好,想知長用效果
Pls share

男爵府

回覆:有冇Domohorn wrinkle 長期用家

樓主開呢個post真好,我都想知,因我用左1個星期,夜晚用,抗縐同美白未睇到,但佢幫我搞掂左我啲濕疹和敏感,諗緊買唔買貨裝!

男爵府

Up up

Anybody knows?

伯爵府

用過試用幾好, 搽cream 化妝吾錯。 但我覺得太貴, 用佢價錢可買多d其他work 的野。

珍珠宮

回覆:karenkatte 的帖子

用左一年,保濕v. good, 一搽上去令人好吸收的感覺,其實保濕係抗皺的第一步,皮膚一乾,冇承托,先係乾紋,耐耐下就成皺紋喇!

用左D W, 冇再享這版流連揾mask 揾護膚。。

其實唔貴,官方的用量係非常誇張,我唔輕手都可以用長佢地一倍時間。

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Happy小米 發表於 15-1-20 09:00
用左一年,保濕v. good, 一搽上去令人好吸收的感覺,其實保濕係抗皺的第一步,皮膚一乾,冇承托,先係乾紋 ...

你只用4點定full line用?

珍珠宮

引用:Quote:Happy小米 發表於 15-1-20 09:00 用

原帖由 Pollyowen 於 15-01-20 發表
你只用4點定full line用?
只4点

珍珠宮

唔好用,已用了基本四點一set,已轉用the history of whoo,超好用,效果好好多!

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

4點一定要成set咁用? 我想只試佢支美白, 唔知單用佢有冇效?

男爵府

回覆 Happy小米 的帖子

你是乾肌嗎?冬天夠唔夠保濕

男爵府

回覆 sabun 的帖子

我係乾肌,whoo 我都用過天氣丹 full set,我覺得麻麻地,好似D養份停留在表面冇落到皮膚底層咁

男爵府

引用:用左一年,保濕v.+good,+一搽上去令人好吸

原帖由 Happy小米 於 15-01-20 發表
用左一年,保濕v. good, 一搽上去令人好吸收的感覺,其實保濕係抗皺的第一步,皮膚一乾,冇承托,先係乾紋 ...
請問你早晚用嗎?早上化妝前用,會否太笠?

珍珠宮

引用:回覆 Happy小米 的帖子你是乾肌嗎?冬天夠

原帖由 yingiyng 於 15-01-20 發表
回覆 Happy小米 的帖子

你是乾肌嗎?冬天夠唔夠保濕
對我t位油,其他乾,用左D W, 朝早起身冇成面油。

冬天都夠濕呀!當然勁乾果排要敷埋mask先頂得字。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Happy小米 於 15-01-20 發表

原帖由 lulub2010 於 15-01-20 發表
請問你早晚用嗎?早上化妝前用,會否太笠?
我係早晚用,化妝前就係要夠保濕先唔會浮粉。

大宅

我都好想訂來試, 但NORMAL SIZE 是否好貴?

大宅

我岩岩用左試用裝,慳D用可以用到差唔多兩個星期…… 講下自己皮膚先,我皮膚在同年人黎算好差,好乾,洗完臉後或笑時兩邊面斜住斜住。。。 而家用左dw 暫時有些改善,都想知keep 住長用係咪可以有明顯改善?

大宅

我用了 dw 一年幾, 用 no. 1 , no. 2 及 基本四點, 我覺佢的保濕同抗皺好好, 但去斑就唔得。

伯爵府

請問美白得唔得?

首頁
12345...15

尾頁

跳至