自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

咁您地平時係屋企有乜做?
成日都自己一個都幾悶…又冇野好做!
成日去街又唔知去邊好!

男爵府

我好忙架,成日都吾夠時間用

男爵府

引用:咁您地平時係屋企有乜做?成日都自己一個都

原帖由 幸福寶貝豬 於 15-01-21 發表
成日去街又唔知去邊好!
我不知幾咁懷念自己一個可以自由自在既日子

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

成日去街又唔知去邊好!
我日日響屋企架。我會學整野食玩下拮拮降頭仔。上網睇下有咩想學就偷下人師。

wcpcelia    發表於 15-1-21 08:51
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

別墅

引用:Quote:原帖由 幸福寶貝豬 於 15-01-21 發表

原帖由 大少拉 於 15-01-21 發表
我日日響屋企架。我會學整野食玩下拮拮降頭仔。上網睇下有咩想學就偷下人師。

...
我都好想日日留係屋企有野做下之前冇一日唔出街,依家出到悶,想試下同bb每日都係屋企,不過又唔知有咩好做

別墅

引用:Quote:原帖由 幸福寶貝豬 於 15-01-21 發表

原帖由 hakbb 於 15-01-21 發表
我不知幾咁懷念自己一個可以自由自在既日子
我覺得好悶

別墅

...
咩叫做拮拮降頭呀?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 大少拉 於 15-01-21 發表我日

咩叫做拮拮降頭呀?
羊毛氈。用羊毛拮d 公仔出黎。

如果有小朋友。響屋企同佢玩下。傾下計。溝通多d. 又可帶bb 落樓下公園散下步。都唔錯。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

別墅

如果有小朋友。響屋企同佢玩下。傾下計。溝通多d. 又可帶bb 落樓下公園散下 ...
bb剛剛學行!我都好想有多啲節目可以係屋企做,你講既羊毛毯係點樣玩架?

別墅

如果有小朋友。響屋企同佢玩下。傾下計。溝通多d. 又可帶bb 落樓下公園散下 ...
因為我bb係超訓得既人,所以我又冇乜機會同佢玩,我都想學下煮多啲不同食物,做下啲平時唔會做既事,想習慣下係屋企消磨時間!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:有冇Jm日日都係屋企架?

我最喜歡訓覺

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

別墅

引用:我最喜歡訓覺

原帖由 alicialee1210 於 15-01-21 發表
我最喜歡訓覺
我已經係一日訓到黑既人,基本上bb晚上10前訓教,第二日中午先起身!我玩電話玩到4-5點…訓醒同bb去逛街!依家想習慣係屋企…又唔知有乜好做

大宅

我勁痴家... 最多都係落樓下食野...

男爵府

買部麵包機,係屋企整吓面包,旦糕,係FB上面,入谷同人交流吓,基本上唔同牌子的機,都有個谷。

男爵府

我都唔知點解咁忙,日日執屋執唔完,衫洗唔完,好多野搞架

本人因為之前個帳戶唔記得左個密碼,所以再開一個新帳戶,請多多指教^^~

珍珠宮

我,唔覺悶,大把家務做,又要準備煮飯,晏晝又要睇同事3分親 & 童話公主,之後又做忍者亂太郎 6點做小丸子,睇完又煮飯喇,食完又要洗,沖涼,打機,玩下電話,都幾忙。

LUCKYO    發表於 15-1-21 10:50

子爵府

係屋企陪下個仔玩 做下家務 煲下劇

水晶宮

我 日日都要湊仔

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

首頁
12345...6

尾頁

跳至