自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:袁x敏

佢D新聞令人煩厭,2場露點同6場有乜甘大分別?反正都係要露就露得灑脫D,無人揸住支槍逼你脫,揀呢條路行但完全冇做當紅脫星嘅氣量

伯爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

amakvt 發表於 15-1-23 14:13
佢D新聞令人煩厭,2場露點同6場有乜甘大分別?反正都係要露就露得灑脫D,無人揸住支槍逼你脫,揀呢條路行但 ...
唉... 露完出到黎,冇佢想要o既正面輿論,就呢樣不滿,果樣委屈咁囉..

侯爵府

amakvt 發表於 15-1-23 14:13
佢D新聞令人煩厭,2場露點同6場有乜甘大分別?反正都係要露就露得灑脫D,無人揸住支槍逼你脫,揀呢條路行但 ...
make noise啫, 唔係點做封面

王國長老

王國長老

bertcat123 發表於 15-1-23 14:27
make noise啫, 唔係點做封面
exactly. 佢都剝晒, 仲有咩好怕, 話怕都係做戲.

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

我覺得佢都唔差, 係髮型問題, 講真你地有幾多靚過佢先? 大家都係女人, 人地都脫搏一個機會, 支持下啦, 我覺得佢好過d 0靚模

子爵府

畀面勳章

之前佢係tbb拍套劇,同阿棠哥果套呢,老公都話佢body正,但有啲雞味

伯爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

monpetitbebe 發表於 15-1-23 17:50
我覺得佢都唔差, 係髮型問題, 講真你地有幾多靚過佢先? 大家都係女人, 人地都脫搏一個機會, 支持下啦 ...
髮型真係好影響,化妝都係...

不嬲對佢冇好感,未至於憎佢,係覺得佢造型真係唔得,搞到唔似得30歲,同做主持時唔討好。

講真,我又冇因為佢拍露點三級片而睇佢唔起,都係博一鋪,有付出,又唔係打拋個身出黎做。不過,食得鹹魚抵得渴,佢埋單有冇賺,值唔值,真係好難講。當然大家都係女人,唔想睇到佢個結果唔好啦。

王晶呢,我就真係好憎咖

侯爵府

monpetitbebe 發表於 15-1-23 17:50
我覺得佢都唔差, 係髮型問題, 講真你地有幾多靚過佢先? 大家都係女人, 人地都脫搏一個機會, 支持下啦 ...
有D女人對其他女人真係好harsh, 唔支持都唔駛踩咁盡

男爵府

引用:Quote:monpetitbebe 發表於 15-1-23 17:50

原帖由 bertcat123 於 15-01-23 發表
有D女人對其他女人真係好harsh, 唔支持都唔駛踩咁盡
就係囉, 個個講到自己都美若天仙, 人地靚就整容, 唔靚就有家底

首頁

尾頁

跳至