跳至

首頁

尾頁

大宅

唉...呀囝學開的老師要外國深造....大家幫幫忙有無好介紹

謝謝
~~本來無一物,唯有孽隨身~~

大宅

虎到金來勳章

我朋友介紹了他們的私人學琴老師給我女女. 我們很滿意, 我女女很有興趣又肯為覆琴給老師而練習 (but 只 15min/day )

不過我女女只是剛開始學 ( from3月 till now,,$4xx/month for elementary, she lives in X麗灣, also work at 樂韻琴行) 我都唔敢講太多.

但介紹老師給我的朋友, 她自己的女女 (now 小四, grade 3) 已換了3-4位老師了, 故我信她的眼光.

[ 本文章最後由 mrsanthony 於 08-5-13 11:34 編輯 ]

男爵府

喂...妳仲咩唔叫我幫妳搵,唔記得我個女都學緊嘅咩,傻瓜:;pppp:

原文章由 rexmarco 於 08-5-12 15:09 發表
唉...呀囝學開的老師要外國深造....大家幫幫忙有無好介紹

謝謝

[ 本文章最後由 Nicole媽咪 於 08-5-13 22:53 編輯 ]
携手共白頭,掌心繞指柔,紅塵有你伴,一生都富有

民房

我都係三歲開始接觸琴,但到四年級才正弍學琴同埋學應有嘅態度。其實學琴,首要係引起佢地嘅興趣,而細嘅小朋友,媽咪們唔好心急佢地學到幾多,因為只要同老師合作,發展到佢地嘅自信心同保持到佢地嘅興趣呢兩方面,到小學開始佢地會進步得好快,買琴更可遲啲至買,以免成為一件巨型玩具,無論大細學生,我都係用以呢個方法,效果都唔錯架。

首頁

尾頁

跳至