跳至

首頁

尾頁

大宅

咿! 好方便接送嗟

原文章由 nicolemummy 於 08-6-7 21:28 發表
女校男生---聖羅撒幼稚園.

大宅

咿! 我都唔記得我媽媽有大彈過邊間學校呀不過nicole好醒目,入邊間學校都係會好掂o既

您女幼稚園結業相=》超多人呀! 睇唔到nicole喔!

講起影相就激c人,之前講過厘到UK影相好多禁忌,唔可以隨意影,學校亦因此唔係好願意搞大型拍照,真係要影的話就要攞到所有小朋友家長同意書先至可以安排。 我剛剛才反映比學校nursery manager,話如果有一張同學大合照,好過我乜都無齋講希仔向厘邊讀過o羊書、d同學係點樣、諸如此類。。。,第時返香港申請入學我唸方便d嘛! E+除了學費單,乜都無

原文章由 nicolemummy 於 08-7-15 06:37 發表
ccmching,

係呀, 好方便呀! 尋日做左校服.

亞女派左你媽媽上次大"彈"個間.... 但我地都係想一試... 嘻嘻! 亞女全班16個女仔有6個會入呢一間, 我諗都係一個紀錄.

亞女幼稚園結業, 請看這裡. www.stsalumni.com

...

大宅

哦! o禁您咪聽我媽咯! 佢講緊好大可能是幾十年前她對于間學校的印象:;pppp: 好多野都變嗮
相最右手邊=》等我再睇睇先
識個位校長 我唔識喔

原文章由 nicolemummy 於 08-7-16 19:11 發表
是教堂斜對面個間修院學校 ;)

亞女係結業相裡面厘埋左. 你點這相最右手邊就圈左佢出黎.

http://lh3.ggpht.com/nicolemummy/SH9aIZcObJI/AAAAAAAAC8o/tl-ipMDgmjA/hiding2.jpg?imgmax=912

咁你係唔係識個位校長?
...

大宅

仲未知,答唔到您

原文章由 nicolemummy 於 08-7-21 20:20 發表
你不是KINDER師姐嗎?

亞仔pre-nursery完結了. 你之前問過我d書本. 你要唔要呀? 好可愛的. 你會唔會返黎讀kinder? 還是小學才回來?

首頁

尾頁

跳至