婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 castle100 於 15-01-29 發表

原帖由 Ieungyuki 於 15-01-29 發表
好多99都係睇人黎洽嘅,你示弱佢地就踩多你一腳,十個都揾吾到一個好嘅

...
太99係果種最好無2句既人

你對佢好佢一定一定蝦你
你對佢唔好佢更會同你作對之餘成日撩交鬧

佢成日蝦我c6 d狗
睇家我幾時忍唔住開聲
(我帶我d狗返黎佢會黑面)

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

禁止訪問

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Ieungyuki 於 15-01-29 發表

原帖由 kapomama 於 15-01-29 發表
太99係果種最好無2句既人

你對佢好佢一定一定蝦你
你養多隻惡d嘅嚇下佢

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 kapomama 於 15-01-29 發表太

你養多隻惡d嘅嚇下佢
咁又唔可以,因為狗對我黎講係家人係仔女,唔係工具。。。

我地2公婆已經每人2隻。。。(拍拖前養)仲餵緊2隻大狗幾隻貓

負擔唔起

舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Ieungyuki 於 15-01-29 發表

咁又唔可以,因為狗對我黎講係家人係仔女,唔係工具。。。

我地2公婆已經每人2隻。。。(拍拖前養)仲餵緊 ...
厲害!我都有兩愛宝貝貓

SUMSUM_88    發表於 15-1-30 15:57

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 kapomama 於 15-01-29 發表咁

厲害!我都有兩愛宝貝貓

好可愛

複式洋房

好可愛
Thx

大宅

回覆:Ieungyuki 的帖子

我都覺得駁嘴好過癮啊,駁到他收聲吾比他恰先撩者賤

複式洋房

引用:我都覺得駁嘴好過癮啊,駁到他收聲吾比他恰

原帖由 19811127cw 於 15-01-30 發表
我都覺得駁嘴好過癮啊,駁到他收聲吾比他恰先撩者賤

伯爵府

引用:Quote:原帖由 kapomama 於 15-01-29 發表我

我好彩d,段估隻99有一百歲我都係對多佢十幾年,長期對住d討厭嘅生物,調節平衡自己心理好重要,C6撐講野都 ...
樓主好勁呀, 我個件極品又喺曰挑夜挑, 家規永遠定俾我, 其他成員一律可以無規無矩,我遲早返火星

複式洋房

原帖由 zhouzhouBB 於 15-01-30 發表
樓主好勁呀, 我個件極品又喺曰挑夜挑, 家規永遠定俾我, 其他成員一律可以無規無矩,我遲早返火星

...
好多99成日擺個款出黎,好似話比新抱知間屋係伛話事咁,好難頂啫,你估粤語殘片咩,佢話個仔可以,踩到我就吾得囉! 我结婚誓詞冇讀過願一生受99氣e句囉!

伯爵府

樓主,你99原本住邊㗎,佢自己屋企呢?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+castle100+於+15-01-28+發表

我太99 八十幾,中氣十足成日大聲鬧我99

我99都對左佢應該有4x年,比佢蝦足咁耐(同住應該十幾年)
我太99又係勁pk,不過佢驚我奶奶,而且佢個仔勁憎佢
所以佢一嘈我,我就問佢係咪想去老人院

複式洋房

引用:樓主,你99原本住邊㗎,佢自己屋企呢

原帖由 JFL 於 15-01-31 發表
樓主,你99原本住邊㗎,佢自己屋企呢?
99以前同我C6,大伯一家租楼住,後來我C6買咗楼自己搬出黎,佢就跟我C6住

複式洋房

引用:Quote:原帖由 kapomama 於 15-01-29 發表我

原帖由 我愛Corina 於 15-01-31 發表
我太99又係勁pk,不過佢驚我奶奶,而且佢個仔勁憎佢
所以佢一嘈我,我就問佢係咪想去老人院

...
我都想咁講,不過想由C6把口講,費事一陣又賴我

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 我愛Corina 於 15-01-31 發表

原帖由 Ieungyuki 於 15-01-31 發表
我都想咁講,不過想由C6把口講,費事一陣又賴我
佢只虾我,其他人佢驚的我唔出聲,對自己唔住啦!

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主真係要有心理準備, 毒舌既99一般都好長命, 因為閻羅王都唔收佢, 要擺佢0係度獻世
好似我太99咁, 把口超毒, 個心係黑色既, 唔賤0個句都唔會講, 有人對佢唔好就話人欠左佢, 有人對佢好就話人謀住佢d錢, 即係人地點做都錯, 佢自己就咩都岩晒
佢而家已經over 90歲, 仲健在, 非常襟擺, 第時做到人瑞都唔奇

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

回覆:瑤瑤~ 的帖子

下~咁似我條賤狗狗既?咁即係佢仲要獻世多40年?OMG!!!

複式洋房

回覆:晚晚都舌癌病發

狠!

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

####tle 發表於 15-2-1 01:11
下~咁似我條賤狗狗既?咁即係佢仲要獻世多40年?OMG!!!

jm唔好太擔心, 又唔一定既, 或者我太99比較命硬, 因為我6299仙遊左好多年, 太99係白頭人送黑頭人, 佢都可以撐到今日, 所以我話佢命硬就咁解
其他例子就係我媽同我講, 佢識好多師奶朋友, 都有惡毒99, 大部份都好長壽
不過如果有個毒舌99, 無論佢會唔會長命都好, 最緊要係千祈唔好同佢住, 咁咩事都有得解決(最多咪唔見, 係咪?)
同佢住就真係好大鑊, 婆媳困獸鬥, 有d jm唔好彩既, 連夫妻感情都斷送埋, 為左個99嘈交, 幾唔抵

首頁

尾頁

跳至