美容扮靚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我岩岩生完BB,仲有幾日坐完月~
仲有25磅想減~我朋友就買左盒OBIRAX-15叫我坐完月食
唔知有無人食過,得唔得呢??

男爵府

畀面勳章

原文章由 swanna 於 08-5-15 14:50 發表
仲有25磅想減~我朋友就買左盒OBIRAX-15叫我坐完月食

我聽過藥房人講這隻藥與 "諾美婷"成份一樣及有香港註冊號碼的. 咁你朋友介紹你冇講清楚俾你聽嗎?

複式洋房

原文章由 swanna 於 08-5-15 14:50 發表

請問你朋友有無介紹你在那裡買?我朋友食左勁掂wor,但佢都係人地幫佢買,幫佢買的人已經離職,所以買唔返,麻煩你pm我好嗎?
cecilia

民房

OBIRAX-15

我以前食過這藥 OBIRAX-15, 不過是醫生開給我的. 我都想買, 因為生完 bb 到現在都未收身. 請問是在那裡藥房買的.

大宅

畀面勳章

頭先買左,但係無說明書,請問點食

民房

請問你在那裡買, 幾錢一盒和有幾多粒. 我以前醫生開給我食, 每日食一粒. 餐前食.
原文章由 cha-cha-cha 於 08-7-5 19:30 發表
頭先買左,但係無說明書,請問點食

大宅

畀面勳章

原文章由 cmho1017 於 08-7-6 00:11 發表
請問你在那裡買, 幾錢一盒和有幾多粒. 我以前醫生開給我食, 每日食一粒. 餐前食.

我開名會累死佢,因為買呢D要醫生紙,
佢見熟客先拎比我,30粒,$480.

我諗有賣諾美婷的藥房都有呢隻賣的,
http://www.reductil.com.hk/pdf/store_detail.pdf
諾美婷正貨藥房名冊

民房

thank you. 我去藥房問下.
原文章由 cha-cha-cha 於 08-7-6 00:32 發表

http://www.reductil.com.hk/pdf/store_detail.pdf
諾美婷正貨藥房名冊 ...

民房

Hi, 我想請問你食左這藥未? 覺得點呀?
原文章由 cha-cha-cha 於 08-7-6 00:32 發表

大宅

畀面勳章

原文章由 cmho1017 於 08-7-11 23:49 發表

今日第六日,我無上過磅(減前145),因為想食曬一盒先磅,
但係感覺瘦左,d肉禁落去軟身左,睇落都好似瘦左.
原本我係低血壓,而家升返成20幾度變返正常.
感覺唔止出汗仲好似有d油份從皮膚中滲出,
日頭精神抖擻好似唔想停咁喺咁搵野做,
一停落黎就就好似有種肚餓的感覺從肚傳出,
個腦就.....傳出食唔落既信息(我三餐正常).

舌頭有點乾,夜晚訓到,塊面無咁水腫,
個人好似有d緊張,有d心急.

只是個人感受,我不是在推薦,推銷或推售.唔好鎖我mouth:

大宅

咁幾錢一盒AR.一盒有幾多粒?

民房

原文章由 GOLDGOLD1314 於 08-7-12 10:36 發表
咁幾錢一盒AR.一盒有幾多粒?

民房

那請問你是否每日食一粒呀? 我還未出去買.......搵唔到時間, 怕我老公知. 我現在有 142 lbs. 比生 bb 前肥了 30 lbs. 都好想快d瘦.
原文章由 cha-cha-cha 於 08-7-12 01:50 發表

今日第六日,我無上過磅(減前145),因為想食曬一盒先磅,
但係感覺瘦左,d肉禁落去軟身左,睇落都好似瘦左.
原本我係低血壓,而家升返成20幾度變返正常.
感覺唔止出汗仲好似有d油份從皮膚中滲出,
日頭精神抖擻好似唔想停 ...

大宅

畀面勳章

原文章由 cmho1017 於 08-7-13 01:45 發表
那請問你是否每日食一粒呀? 我還未出去買.......搵唔到時間, 怕我老公知. 我現在有 142 lbs. 比生 bb 前肥了 30 lbs. 都好想快d瘦.

係呀,我每日食一粒咋,藥房嗰條友話食兩粒,
但我本身有貧血,哮喘,低血壓,
所以我見你話食一粒,我咪食一粒囉.
我唔敢太博,怕影響我本身已經有既病.

民房

我係另外一個網站見到有關此藥的話題. 他們說不能連續食超過三個月. 三個月後要停一停. 但又沒有說要停幾耐. 你可以問到別人嗎?
原文章由 cha-cha-cha 於 08-7-13 12:25 發表

係呀,我每日食一粒咋,藥房嗰條友話食兩粒,
但我本身有貧血,哮喘,低血壓,
所以我見你話食一粒,我咪食一粒囉.
我唔敢太博,怕影響我本身已經有既病. ...

大宅

畀面勳章

原文章由 cmho1017 於 08-7-13 18:15 發表
我係另外一個網站見到有關此藥的話題. 他們說不能連續食超過三個月. 三個月後要停一停. 但又沒有說要停幾耐. 你可以問到別人嗎?

我都係上網search,
好似喺bk咁,咁多女人既地方都無人知,
我都唔知可以問邊個 .

大宅

畀面勳章

原文章由 cmho1017 於 08-7-11 23:49 發表

嘩,兩個月啦,成塊面都無水腫,
同兩個月前張相一比,成個靚曬... ....
不過食左兩個月之後停左,之後兩個禮拜內發生左d野,大便順暢左,但我d低血壓附送的眼訓症返左黎搵我 ,我諗我食返藥先會有精神同有力量做野.

大宅

想問一下LEE隻辛苦D定諾美婷辛苦D...因為我食諾美婷瞓唔倒..

民房

原文章由 cha-cha-cha 於 08-9-14 22:43 發表

嘩,兩個月啦,成塊面都無水腫,
同兩個月前張相一比,成個靚曬... ....
不過食左兩個月之後停左,之後兩個禮拜內發生左d野,大便順暢左,但我d低血壓附送的眼訓症返左黎搵我 ,我諗我食返藥先會有精神同 ...

咁你減咗幾多磅呀,同埋食咗幾多盒呀

大宅

畀面勳章

原文章由 suedepinko 於 08-10-9 13:37 發表

咁你減咗幾多磅呀,同埋食咗幾多盒呀

2盒半,約145減到兩星期前磅的126磅.
今日竟然著得返條中碼牛仔

[ 本文章最後由 cha-cha-cha 於 08-10-10 01:27 編輯 ]

首頁
12345...13

尾頁

跳至