醫護健康

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:成人尿片

我見醫院便利店有薄片,
另有厚片仲有防漏邊,我估呢款量多都岩既。
片片我見藥房平過醫院買

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:AhC 發表於 15-3-1 20:01 回覆 fitfi

原帖由 _candy_ 於 15-03-02 發表
直接同添寧訂唔知係咪最平我有個價目表,不如講你買邊隻,我同你睇下幾錢,你再同藥房價比較下:funn ...
Molicare & Tena 夜用幾多錢? 幾多片一包。thx

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

回覆 babyislove 的帖子

你試試到添寧網站索試用裝,跟著會寄埋價目表!

珍珠宮

AhC 發表於 15-3-9 23:04

係呀,我個價目表都係咁黎不過上次有人問尿片邊隻好,我叫人上添X個網取試用裝,但版主block左我,話係廣告

珊瑚宮

今日去文化村,molicare大馬夜用約 $27x 30片

係大概咁上下價錢
玩具萬歲!

珍珠宮

babyislove 發表於 15-3-9 00:21
Molicare & Tena 夜用幾多錢? 幾多片一包。thx
我只扲過tena試用裝,無Molicare個價。我明天開電腦時睇睇,我個價係2013年9月價,宜家唔知有無加價

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:回覆 babyislove 的帖子你試試到添寧網站索

原帖由 AhC 於 15-03-09 發表

原來係咁!
前日apply 咗Tena sample,但等唔切,已經喺吉朱島買咗俾屋企人用。
但Molicare 未揾到。

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

引用:Quote:babyislove 發表於 15-3-9 00:21 Mol

原帖由 _candy_ 於 15-03-10 發表
我只扲過tena試用裝,無Molicare個價。我明天開電腦時睇睇,我個價係2013年9月價,宜家唔知有無加價
:funny ...
麻煩你。
我上綱夾吓價先

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

引用:今日去文化村,molicare大馬夜用約 $27x

原帖由 fitfish 於 15-03-10 發表
今日去文化村,molicare大馬夜用約 $27x 30片

係大概咁上下價錢
文x村都叫平。但打算先買一包试吓,D分店好遠

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珊瑚宮

Tena 同 Molicare,唔係間間老人店有,因貴

要遂間揾

Molicare難揾過 Tena,因仲貴
玩具萬歲!

珊瑚宮

似乎救世軍好平,但近期佢裝修至4月,訂貨最後係3月18日

永星里11号 3樓

打去問下
玩具萬歲!

珊瑚宮

剛check救世軍

molicare夜用

大馬 $575/90片

中馬 $519/90片
玩具萬歲!

別墅

回覆:成人尿片

家人住院時用金裝安而康成人紙尿片 Deluxe , 夜晚一片到天明, 因有防漏邊乜事都無, 之後整箱買平過出面

珍珠宮

可唔可以講下個品質? v v 後塊片乾唔乾爽?有d人話大陸片只得棉花, all 完會濕,唔同bb 片咁乾爽,你地有無研究?
遲下家人有機會長期用,好驚會爛肉

珍珠宮

babyislove 發表於 15-3-9 00:21
我將個list照打出黎:
全功能成人紙尿片,夜用型,細碼,3包x24片,$360
棉柔成人紙尿片,夜用型,中碼,6包x9片,$376
棉柔成人紙尿片,夜用型,大碼,6包x9片,$453

版主

引用:Quote:babyislove 發表於 15-3-9 00:21 Mol

原帖由 _candy_ 於 15-03-11 發表
我將個list照打出黎:
全功能成人紙尿片,夜用型,細碼,3包x24片,$360
棉柔成人紙尿片,夜用型,中碼,6 ...
係直接同Tena 訂個price?

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

引用:剛check救世軍molicare夜用大馬 $575/90

剛check救世軍

molicare夜用
救世軍好似唔送貨。
前晚老爺試咗Tena 夜用 ok, 無漏

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

引用:Tena 同 Molicare,唔係間間老人店有,因貴要

Tena 同 Molicare,唔係間間老人店有,因貴

要遂間揾
我online 揾到幾間shop都有呢兩個牌子,通常買一箱就送貨。

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 _candy_ 於 15-03-11 發表我

原帖由 babyislove 於 15-03-11 發表
係直接同Tena 訂個price?
係呀,不過唔知仲有無加價

珊瑚宮

平價片,2-3元片

貴價片,5-7元片

用完Tena,轉什嘜,好大分別
玩具萬歲!

首頁

尾頁

跳至