使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

我本來5知一篇文章5可以post兩個版,所以post左公海同寵物趣談,突然發現公海果個被剷至諗起,但由於我想個post放公海多d traffic,所以我自己剷哂寵物趣談果便果個post的所有主題同內容所有文字,再post公海,又即被剷

咁我得番一個post,點解仲會被剷! 定因為其他原因?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

B得 發表於 15-1-31 17:37
我本來5知一篇文章5可以post兩個版,所以post左公海同寵物趣談,突然發現公海果個被剷至諗起,但由於我想個 ...
您寵物趣談的帖up完,無刪資料圖片又去自由講場開新帖,因唔可以一文兩貼所以移走了!
版規規定唔可以crosspost,敬請合作,謝謝
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

引用:Quote:B得 發表於 15-1-31 17:37 我本來5知

原帖由 wong2323 於 15-01-31 發表
您寵物趣談的帖up完,無刪資料圖片又去自由講場開新帖,因唔可以一文兩貼所以移走了!
版規規定唔可以crosspos ...
麻煩你睇清楚先,5好亂剷亂講,咁樣對會員係5公平

我係delete哂寵物趣談果個post所有文字圖片,至喺公海再開post的

大宅

回覆:個post違左乜規

我要求bk重開番我呢個,喺公海被超級版主不當地剷走的post

thanks for attention

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

B得 發表於 15-1-31 19:37
麻煩你睇清楚先,5好亂剷亂講,咁樣對會員係5公平

我係delete哂寵物趣談果個post所有文字圖片,至喺公海再 ...
唔好意思,因為我網頁版睇寵物趣談係見到有資料圖片,若您想刪除再在其他版貼,下次請在版面說明,或pm版主說明,謝謝
現幫您移走寵物趣談主題及移回自由講場主題!

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

引用:Quote:B得 發表於 15-1-31 19:37 麻煩你睇

原帖由 wong2323 於 15-01-31 發表
唔好意思,因為我網頁版睇寵物趣談係見到有資料圖片,若您想刪除再在其他版貼,下次請在版面說明,或pm版主說明 ...
雖然你重開我個post果時, 巳經距離個領養活動完結,只剩幾分鐘,都多謝你還我清白

亦多謝你提議我 下次在版面說明,或pm版主說明先刪除再在其他版貼; 亦請容許我提議你,下次删會員文章前,或/同指責會員前,check清楚先做,謝謝

首頁

尾頁

跳至