使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

我本來5知一篇文章5可以post兩個版,所以post左公海同寵物趣談,突然發現公海果個被剷至諗起,但由於我想個post放公海多d traffic,所以我自己剷哂寵物趣談果便果個post的所有主題同內容所有文字,再post公海,又即被剷

咁我得番一個post,點解仲會被剷! 定因為其他原因?

大宅

引用:Quote:B得 發表於 15-1-31 17:37 我本來5知

原帖由 wong2323 於 15-01-31 發表
您寵物趣談的帖up完,無刪資料圖片又去自由講場開新帖,因唔可以一文兩貼所以移走了!
版規規定唔可以crosspos ...
麻煩你睇清楚先,5好亂剷亂講,咁樣對會員係5公平

我係delete哂寵物趣談果個post所有文字圖片,至喺公海再開post的

大宅

回覆:個post違左乜規

我要求bk重開番我呢個,喺公海被超級版主不當地剷走的post

thanks for attention

大宅

引用:Quote:B得 發表於 15-1-31 19:37 麻煩你睇

原帖由 wong2323 於 15-01-31 發表
唔好意思,因為我網頁版睇寵物趣談係見到有資料圖片,若您想刪除再在其他版貼,下次請在版面說明,或pm版主說明 ...
雖然你重開我個post果時, 巳經距離個領養活動完結,只剩幾分鐘,都多謝你還我清白

亦多謝你提議我 下次在版面說明,或pm版主說明先刪除再在其他版貼; 亦請容許我提議你,下次删會員文章前,或/同指責會員前,check清楚先做,謝謝

首頁

尾頁

跳至