自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆:自己一個係屋企,又好驚啦!

落街行下吖,放鬆

男爵府

開心吸收勳章

望下窗外環境做呼吸練習,慢慢做,放鬆,好快冇事

大宅

其實我有驚恐焦慮症好幾年了,食過藥好返覆發再好返,依家停左藥半年了,前兩個星期突然驚恐發作,個日之後,只要自己一個就好驚好緊張,依家情緒都好down呀

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:其實我有驚恐焦慮症好幾年了,食過藥好返覆

原帖由 kwan25 於 15-02-01 發表
其實我有驚恐焦慮症好幾年了,食過藥好返覆發再好返,依家停左藥半年了,前兩個星期突然驚恐發作,個日之後 ...
繼續係度傾下計,係其他帖搭下訕啦。

今晚 晩飯食咗咩呀?

我無煑呀,係附近街坊小廚買外賣,幾好食呀,有 士多啤梨排骨,呠酒焗生𧐢,海鮮炒飯

珍珠宮

1. 睇醫生~
2. 做運動~

我之前有焦慮, 食過兩星期鎮靜劑~
後來做運動, 好左好多~ 個人開心左~

男爵府

引用:依排好似情緒病覆發甘,成日都好驚,頭先自

依排好似情緒病覆發甘,成日都好驚,頭先自己一個係屋企,我又好驚好緊張,點解要甘??我有好努力甘唔亂諗 ...
聽下歌吖

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

出去行下,relax

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

做啲自己鐘意嘅野,例如聽歌,上網,睇書,行街,跑步,畫畫,跳鄭多燕。。。總有嗜好嘅。加油呀!

侯爵府

依排好似情緒病覆發甘,成日都好驚,頭先自己一個係屋企,我又好驚好緊張,點解要甘??我有好努力甘唔亂諗 ...
出街行吓,睇吓電視,食吓雪糕,做吓運動出返身汗

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

開住電視啦

伯爵府

開電視,有聲有畫面,間屋無咁靜就好多架啦!不過唔好睇恐怖片

公爵府

驚咩,食吓嘢,上下網,睇下電視

大宅

有無屋企人陪你呀?

琥珀宮

引用:其實我有驚恐焦慮症好幾年了,食過藥好返覆

其實我有驚恐焦慮症好幾年了,食過藥好返覆發再好返,依家停左藥半年了,前兩個星期突然驚恐發作,個日之後 ...
任何病都係睇醫生食藥,讓醫生幫你,不要勉強自己一人面對!

伯爵府

kwan25 發表於 15-2-1 16:21
唔好坐定定,會越諗越驚架。喺屋企揾d野做下,行下,分散主意力。念下經都有幫助的。

伯爵府

kwan25 發表於 15-2-1 21:43
試下睇中醫,中藥好過西藥呀! 喺中醫既角度,因為心血少,所以容易驚。

公爵府

睇下笑片

首頁

尾頁

跳至