自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我最近join 左個婦科plan 都幾抵,包普通驗

原帖由 bbyuen 於 15-02-05 發表
我最近join 左個婦科plan 都幾抵,包普通驗血,柏氏,胸超聲波及盆腔超聲波,$798
可pm資料嗎广?好似幾抵

大宅

我最近join 左個婦科plan 都幾抵,包普通驗血,柏氏,胸超聲波及盆腔超聲波,$798
可否pm資料給我,thanks.

大宅

BK Milk勳章

回覆:婦科check up

May I the the info, pls

大宅

可否pm我資料,thanks

男爵府

引用:我最近join+左個婦科plan+都幾抵,包普通驗

May I know where? Thanks

男爵府

pls pm me also。 thx

大宅

可否pm我資料,thanks

大宅

pls pm me also。 thx

子爵府

I also want it,pls pm to me

[img]http://img.anycall.com/admin/contents/cms/05/2034259_IMG.gif?[img]

大宅

2018復活節勳章

bbyuen 發表於 15-2-5 00:09
可以pm我資料嗎? thanks

別墅

回覆:bbyuen 的帖子

可以pm我嗎?

別墅

個人覺得家計會麻麻,

未生前去家計會, 基本係柏氏, 次次整到我好痛
姑娘叫我三年無事, 之後可兩至三年先做

到有左, 睇私家時照到子宮有水泡, 醫生問我係咪有左前已經有, 我話唔知,

醫生話" 成日叫你地做婦科險查一定要照子宮" 果時先知原來最好照子宮,
但家計會基本檢查係無包, 真係唔知要照,

同埋醫生話真係最好一年險查一次, 照胸就年紀大D先, 唔記得佢講幾歲,
佢話如果你擔心, 最早40+ 都有人照

生左keep 住係私家檢查, 手勢好好, 一D都無痛, 同家計會差好遠

男爵府

引用:我最近join+左個婦科plan+都幾抵,包普通驗

Please pm me information

大宅

引用:我去廣華醫院婦女部,係好多人但好。而家排

原帖由 monkichiii 於 15-02-02 發表
我去廣華醫院婦女部,係好多人但好。而家排到2017架啦
怎樣排?

複式洋房

引用:個人覺得家計會麻麻, 未生前去家計會, 基本

原帖由 星星之家 於 15-03-11 發表
個人覺得家計會麻麻,

未生前去家計會, 基本係柏氏, 次次整到我好痛
甘如果未生是咪都要做检查?究竟幾歳開始要做呀?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版面充斥大量pm留言,違反基本版規第一條,現關閉主題
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁

尾頁

跳至