影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

第二個1位~ 人氣歌謠, 好開心呀~~!!!

我無無聊聊, 好鬼忙都做左個解釋表~
等大家知D分點計~

事前分數, 容和同其他兩位, 叮噹馬頭.
最弱係音源分, 輸左頭位成2555 (齋靠泡菜飯, 都真係好唔掂, 音源仲要佔 60% )
(韓國有好多音源網站,當你使用ID登入, 去試聽某位歌手某一首歌時, 即音源,就會增加果首歌O既人氣, 就係音源分喇~)

但跟住靠所有飯拎番黎O既分, 就慢慢追上黎喇~!!

SNS分, 大家用YOUTUBE,TWITTER 拼命刷, 係有成果O既! 狂追多左2372
觀眾事前投, 又追多161
直播短訊分又係厲害, 加多669
加加埋埋, 就有3202
再按比例計算~
結果贏多左647分 ~!! YEAH~~~!! 1位~~~
學YM 話齋, 單靠泡菜飯~ 瓜得~!
海外所有BOICE 發功~!! 大成功~!! 俾個叻自己啦~!!
(我都拼命刷YOUTUBE, 仲投埋直播短訊架, 雖然唔知佢計唔計我個短訊~ )

男爵府

好媽媽勳章

Queenie_0012 發表於 15-2-2 13:55
第二個1位~ 人氣歌謠, 好開心呀~~!!!

我無無聊聊, 好鬼忙都做左個解釋表~
海外FANS好給力!我都有努力在YOUTUBE,MCOUNTDOWN,MBC SHOW CHAMPION幫手打榜!得閒去DAUM,NAVER搜尋 "정용화 어느 멋진 날" (Jung Yong Hwa One Fine Day)

男爵府

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XIII (13)

我有野想請教!我用開三叔公電話的,近來貪心轉用左i6,重新down過王國個App之後,點解我幅大頭相無左既?又改吾到,又加吾到⋯。

[em:3 :]

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:WHO ARE U

遲左報到添

Queenie_0012    發表於 15-2-2 15:36

男爵府

回覆:micheung211 的帖子

我都收到了!

Queenie_0012    發表於 15-2-2 15:53

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

蟲蟲豬 發表於 15-2-2 14:28
我有野想請教!我用開三叔公電話的,近來貪心轉用左i6,重新down過王國個App之後,點解我幅大頭相無左既? ...
我都想問~ 點解你個大頭帖, 黑晒~
我都係三叔轉I6 PLUS.

又無呢個問題喎~

你試下用部腦重新改個大頭帖, 睇得得唔得?

伯爵府

蟲蟲豬 發表於 15-2-2 14:28
我有野想請教!我用開三叔公電話的,近來貪心轉用左i6,重新down過王國個App之後,點解我幅大頭相無左既? ...
可能幅圖本身唔係jpg檔, 就會出黑圖, 我上次都試過,
搵第二張相試吓得唔得

複式洋房

回覆:WHO ARE U

每人最多買6張

翡翠宮

chingg_g 發表於 15-2-2 17:22
每人最多買6張
wow~~thx~!!
睇下搶唔搶到vip 飛先~

翡翠宮

要睇呀~ 有中字喇, 柳大叔好抵c架~~

容和青筋表演~

【郑容和三站联合中字】150130柳熙烈的写生簿 郑容和cut中字

http://www.tudou.com/programs/view/KS1k4QGnxME/

男爵府

回覆:Queenie_0012 的帖子

哦!試下先,謝謝

男爵府

回覆:pycpo 的帖子

謝謝!重新整個先。

複式洋房

引用:Quote:chingg_g 發表於 15-2-2 17:22 每人

原帖由 Queenie_0012 於 15-02-02 發表
wow~~thx~!!
Vip我諗好難搶喇,得200張

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+Queenie_0012+於+15-02-02+發

原帖由 chingg_g 於 15-02-02 發表
Vip我諗好難搶喇,得200張
都係架~諗起都驚

翡翠宮

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XIII (13)

翡翠宮

珊瑚宮

micheung211 發表於 15-2-2 14:53
我都收到了!
本雜誌又平,RMB20 已經可以擁有咁靚仔容和, 超抵.

珊瑚宮

有720版中字

http://www.dailymotion.com/video/x2g3cc0

珊瑚宮

Queenie_0012 發表於 15-2-2 17:53
wow~~thx~!!
我又搶

男爵府

首頁

尾頁

跳至