影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

薯童謠是韓國古裝片, 我自己興趣不大, 但收視相當高

有時見到D 中年韓國男女藝人, 唔知係唔係後生時整完後, 老左之後走晒樣, 仲衰過未整
好有夏惠姨的feel

男爵府

好開心係呢到見到喜歡顯宰嘅網友呀 自己係3年前睇咗佢做果套"情書"就鍾意咗啦 only you我覺得還可以,不過如果顯宰嘅頭髮唔好咁厚就更好喇 記得當時我有種想立即走去幫佢剪薄啲頭髮嘅衝動吖

水晶宮

善宰清減左, 個樣反而無咁老土

翡翠宮

ikkuchan,
我通常是好慢半拍才發現靚仔, 因為煲劇年資尚淺.. 你是顯宰fan?! 等我post多張靚仔相來.. 他是typical的靚五官, 還有好似不似太高,但原來有180cm, (3個爸爸中拍著謝謝裡的春天爸爸, 當然是不覺得高啦)

我喜歡他的台灣fans的website, "顯宰進行式" (用國語, "現在進行式") 音譯意譯都好不錯,

上校車, thanks for yr advice. (btw, 你是上<校車> (school bus, 或"上校"車 (軍官的車呢?) 純粹8卦..

原文章由 ikkuchan 於 08-6-10 05:05 PM 發表
好開心係呢到見到喜歡顯宰嘅網友呀 自己係3年前睇咗佢做果套"情書"就鍾意咗啦 only you我覺得還可以,不過如果顯宰嘅頭髮唔好咁厚就更好喇 記得當時我有種想立即走去幫佢剪薄啲頭髮嘅衝動吖: ...

[ 本文章最後由 MagDog 於 08-6-10 18:48 編輯 ]

水晶宮

我的名字嗎 ? 原本是只weekdays 日日都要做的動作,就是上校車, 沒有 "上校" 的意思, 你真有意思

男爵府

hello MagDog,係呀~我係顯宰嘅fans 佢中港台fans嘅網站我都有上 佢五官靚得好自然應該冇整過容的 韓國明星不論男女唔多唔少都會整下 你post咗佢張靚仔相,等我都post張先,不過比較久啲嘅,但都好正架

[ 本文章最後由 ikkuchan 於 08-6-10 22:44 編輯 ]

翡翠宮

ikkuchan,
這張的顯宰好青春啊, thanks..我又跟他有點相逢恨晚啊..

to 上校車,
哈哈, 你的名字對於我這種中英文水皮是有double meaning..
原文章由 ikkuchan 於 08-6-10 10:42 PM 發表
hello MagDog,係呀~我係顯宰嘅fans 佢中港台fans嘅網站我都有上 佢五官靚得好自然應該冇整過容的 韓國明星不論男女唔多唔少都會整下 你post咗佢張靚仔相,等我都post張先,不過比較久 ...

首頁

尾頁

跳至