影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

係唔係only you 呀 ? 套戲係講男主角趙善宰同韓彩英在義大利相遇發生一夜情, 因為誤會分開了, 女主角懷了男主角的兒子後兩個分別回國再相遇後, 男主角以為女主角是一個濫交的人及懷有別人的孩子, 再經歷一段時間再走回一起, 才知道那是自己的孩子....

老實講, 呢套我係飛住咁睇

水晶宮

係有義大利麵的情節的
女主角去義大利學藝, 先會遇上到義大利找尋媽媽的男主角
後來回國後, 女主角咁o岩得咁橋到男主角的義大利麵專門店做大廚

咁我覺得好似係呢套

水晶宮

咁我講得係大部份都係飛住睇既, 都估到有幾好睇啦, 我唔係咁鐘意女主角成日含住泡眼淚囉

水晶宮

我個人來說, 這套唔值得買o黎儲囉
上網睇下就算
男主角後來拍了薯童謠及三個爸爸一個媽
女主角係韓彩英, 據聞佢可以3秒就留下眼淚
身材超爆, 但我略嫌佢太份量過大不合比例

這套劇比較拖泥帶水

水晶宮

韓彩英手腳好幼, 個頭好細, 高度夠但個胸就大到不合比例, 又唔似整出來, 因為初出道已經係咁突出

水晶宮

韓劇最敗筆就係明明可以鳴金收兵, 都仲要拖多幾集

水晶宮

趙善宰在三個爸爸造型最好, 清減左, 個樣精練左

水晶宮

我朋友早期長注首爾, 當地男男女女都有舖整型癮, 唔係只整眼耳口鼻, 連牙都有得整, 有無發現佢地大多人的牙都白到令晒

朋友話事但行入一間時裝店, 店員8成都加過工, 只是多少問題, 最常見係眼同鼻

原來娛圈既obba, 某程度上都係整出來, 你知道表表者是權相佑和李丙憲嗎 ?

說回善宰, 佢唔算活躍的電視藝人, 作品算有限
善宰對上一套是薯童謠
在熙對上一套是魔女幼熙

水晶宮

薯童謠是韓國古裝片, 我自己興趣不大, 但收視相當高

有時見到D 中年韓國男女藝人, 唔知係唔係後生時整完後, 老左之後走晒樣, 仲衰過未整
好有夏惠姨的feel

水晶宮

善宰清減左, 個樣反而無咁老土

水晶宮

我的名字嗎 ? 原本是只weekdays 日日都要做的動作,就是上校車, 沒有 "上校" 的意思, 你真有意思

首頁

尾頁

跳至