自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

stepchk 發表於 15-2-4 17:30
唔係呱,留返等你返黎洗,咁都得

佢唔係得我一個新抱,免被起底,總之一句,俾面老公,正常邊有人鍾意做妹仔.....
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

catcatcati 發表於 15-2-4 17:04
初三赤口去同6299開年嗎
係初三圍村有太公盆菜食,男家全體親友出席所以至皇恩浩盪,初一俾我地去女家個邊
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

可以成個新年唔見99 都得.. 因為老公痴我. 我痴娘家. 娘家好多人好熱鬧 但6299果邊得幾個人. 多數各有各去街
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

pugbb 發表於 15-2-4 17:37
佢唔係得我一個新抱,但得我老公理佢,所以蝦得就蝦,最鍾意0係我面前擺99款,要人侍候....如果唔係娘親 ...
咁真係要忍忍忍忍忍

禁止訪問

回覆:有無人同我一樣,年初一都要....

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

無,初一一定回娘家,年年都系甘,五會變

stepchk    發表於 15-2-4 17:55

伯爵府

冇,各自各去街,年初二先見99,不過今年唔使見,爽

stepchk    發表於 15-2-4 17:55

大宅

我同你相反,每年初一都要出成日街,跟6299走訪晒香港九龍甚至新界,同4-5家親戚極速拜年!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆 catfield 的帖子你就好啦,我老公唔肯

原帖由 stepchk 於 15-02-04 發表
回覆 catfield 的帖子

你就好啦,我老公唔肯晏過去
有冇小朋友,有就自己帶埋小朋友買定飛睇戲,尤得老公係99度站崗!

最鬼憎無野好做又要坐餐飽

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

別墅

回覆:stepchk 的帖子

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:回覆+hazello+的帖子你就好啦,最慘出面無野

回覆 hazello 的帖子

你就好啦,最慘出面無野行,想出去行街都無街行

象牙宮

我初一夜晚返奶奶食飯拜年,但至慘初三,D親戚到,又要再過去,又嘈又煙

珍珠宮

BK Milk勳章

呢d情況可以:煲劇、打機、睇書雜誌

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你都比我好啦,,,
我年30陪C6返鄉下過年...
返到成年初4先返香港...
又唔知佢地D 人講咩, 又無街去..
我仲慘

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

初一中午要上6299家食午飯,一直要坐到5點幾6點,先再去c6舅父家和其他親戚一齊食年年一樣的舅母自製盤菜,通常我5點幾就落街食街邊野醫飽8成個肚先及呼吸新鮮空氣。

今年已經同c6講,下午時間我同個女去睇叮噹,你慢慢坐,夠鐘我地先出現去舅母家。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

以前
年三十晚: 99屋企
年初一全日: 99屋企
年初二全日: 99屋企
年初三全日: 娘家

而家
年三十晚: 娘家
年初一全日: 娘家
年初二全日: 娘家
年初三全日: 娘家

子爵府

我都唔明要迫人全日坐係度無野做為乜,話就話想見,但又冇特別野做或者有趣的節目。如果可以食過飯坐陣走都無所謂,但迫人坐足一日做擺設真係好無聊。咁想見咪整個紙板或者ipad 放張相自己睇飽佢

男爵府

我地初2 返6299 食lunch...

侯爵府

回覆:stepchk 的帖子

勁悶

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:每年年初一都係99度坐足一日你地有咩會做

每年年初一都係99度坐足一日你地有咩會做??C6唔肯出街,講到明一定要留係99屋企,悶C我 ...
我唔使。約6點出去食。唔使上去佢屋企。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

首頁
23456...7

尾頁

跳至