想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 Mrs_Lam 於 08-8-1 19:50 發表
我都唔識點同妳講!
因為我的私家醫生話擔心我有慢性腎炎!
我們憑肉眼不能夠可以睇到尿血,要用顯微鏡便能發現尿液中有大量的血,故十分擔心我有慢性腎炎!
希望我唔會有呢個病!
我每天都為我的身體祈禱!
祈求天父保守我們一家( ...

希望你同bb都一樣健健康康呀!唔好太擔心
願主保守你同bb~

民房

我m come遲了13日, 所以我今早用驗孕棒check了
bingo咗!!!
我而家唔知點好...要睇医生嗎

禁止發言

民房

原文章由 小月月 於 08-8-13 17:44 發表

快d睇醫生啦.....等你上個星期仲出trip又食又玩咁開心喇....haha

你係lala?

大宅

原文章由 bb_yee 於 08-8-13 10:35 發表
我m come遲了13日, 所以我今早用驗孕棒check了
bingo咗!!!
我而家唔知點好...要睇医生嗎

恭喜你呀
我想問你係咪知道幾時排卵後14日來m,而m小姐又遲咗13日先check到bingo呀?
我而家高溫第16日都仲未check到同仲未見到m小姐呀....
我唸都係m小姐多,但點解佢仲唔黎搵我呀....

禁止發言

民房

原文章由 syu_lau 於 08-8-14 07:11 發表

恭喜你呀
我想問你係咪知道幾時排卵後14日來m,而m小姐又遲咗13日先check到bingo呀?
我而家高溫第16日都仲未check到同仲未見到m小姐呀....
我唸都係m小姐多,但點解佢仲唔黎搵我呀.... ...

其實我每個月都係1号左右來的, 今個月見13号仲未來. 所以check吓. 我無check來溫度的
尋晚睇咗醫生, 佢話我已經6weeks

不如你去睇醫生check check啦
good luck

大宅

我都想知係邊度買d仔, 可否pm我

複式洋房

你問miffy啦!

佢一定可以幫到你的!

原文章由 naritakudo 於 08-8-14 15:25 發表
我都想知係邊度買d仔, 可否pm我
My Little Baby........Daddy & Mummy Love You Forever!

複式洋房

我生左BB啦!

各位好姊妹:
好耐無見!
我在2009年1月生左BB啦!
我由懷孕到生BB經常見紅及常常住院!
好感謝天父一直保守我同BB!
後來,聖誕節後覆診時,醫生話我血壓高及蛋白尿,擔心我係妊娠毒血症,要我住院住到生BB!
唉!
點都好,我生左個囡囡,好可愛!我已經覺得好開心及滿足!
並祝大家:心想事成!
個個有個可愛的BB!
MRS_LAM
1/2/2009
My Little Baby........Daddy & Mummy Love You Forever!

首頁

尾頁

跳至