論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

憑乜野加?? 咩理由加??

憑---[黑面! 偷懶! 偷野! 駁咀! 借貴利! 打細路! 洽老人! 喪講電話! 唔識做野!]??????

咁就可以加人工???? 痴左線?????

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?????????
i still scare to hire a bad maid!
as my colle. her maid stolen over $20000 + 仲要補一個月糧加機票,仲俾個死工人告,等緊上court!
無天理!!

伯爵府

唔係喇化, 又加, 上年先加完, 而我我地仲係要比 2400 什麼再培訓費, 都唔知培訓 d 乜, 關我地咩野事. 如果要加 d 工人人工, 咁我地要遊行抗議唔應該再要比再培訓費先得喇. 我公司今年都唔知有冇人工加呀. 仲話要加比佢地. 有冇攪錯呀. 佢地真係名副其實係打工皇帝呀. 一於要抗議呀

別墅

咁即係真啦

禁止訪問

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

男爵府

如果冇遊行,可能仲甘(因之前佢地講緊3800的)
大家多謝自已已盡過一點力吧!
沒有參與的,下次抽點時間為自已爭取應有的權益吧!
執著帶來痛苦、學習放下煩惱  

子爵府

醒目開學勳章

原文章由 060228 於 08-5-22 20:50 發表
如果冇遊行,可能仲甘(因之前佢地講緊3800的)
大家多謝自已已盡過一點力吧!
沒有參與的,下次抽點時間為自已爭取應有的權益吧!

首頁

尾頁

跳至