網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大宅

小米

禁止訪問

大宅

回覆:淘平板, 有無推介? 謝

小米平板遲啲有得買呀,香港買啦

翡翠宮

昂達V116W雙系統睇落唔錯喎,mon夠大11.6寸全高清,存儲有64GB。送埋鍵盤,喺屋企自己加個mouse當電腦用都得呀。

查看宝贝:现货送键盘Onda/昂达 V116w 双系统 WIFI 64GB 3G英特尔平板电脑 http://tb.cn/WK1VnIy

翡翠宮

另一推介,逢星期四中午12點可以搶購Nokia N1,金屬機身,7.9寸,32GB,Android5.0。
搶到就用國内網銀,或者代充支付寶後付款。

http://www.flnet.com/Pages/ProductShow/ProductDetails.aspx?pidno=2010111007179

複式洋房

回覆:lyh80115 的帖子

thx

男爵府

lyh80115 發表於 15-2-5 20:23
昂達V116W雙系統睇落唔錯喎,mon夠大11.6寸全高清,存儲有64GB。送埋鍵盤,喺屋企自己加個mouse當電腦用都 ...
請問係咪可以自己裝google play, 上到facebook, youtube架? 用嚟download D戲睇流暢嗎?但taobao可以直送香港嗎? thx

珍珠宮

2024年龍年勳章

淘到咁貴,不如在香港買iPad mini 2。$2000有找。

翡翠宮

引用:Quote:lyh80115 發表於 15-2-5 20:23 昂達V

原帖由 ericawong213816 於 15-03-06 發表
請問係咪可以自己裝google play, 上到facebook, youtube架? 用嚟download D戲睇流暢嗎?但taobao可以直送香 ...
賣家可以幫你root機,自己再試下睇教程裝play store,其實我比較睇重win8.1系統,功能比android要強,都唔洗點用android;

以而家啲CPU,睇片方面肯定無問題;

運送方面可以問賣家可唔可以直送香港,聽講順豐都可以,用開私人集運嘅肯定無問題。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

早幾日c6係香港買部3星嘅板仔比小朋友,行貨都係1000有找,咁又使乜淘尼!

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:panda361 的帖子

邊度買

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 natalie_lee1010 的帖子

Sorry, 記錯咗,學生價都要$2,128

http://store.apple.com/hk-zh-hiEd/buy-ipad/ipad-mini-2/16gb-%E9%8A%80%E8%89%B2-wifi

翡翠宮

sophialing 發表於 15-3-6 23:00
早幾日c6係香港買部3星嘅板仔比小朋友,行貨都係1000有找,咁又使乜淘尼!

...
1000蚊淘寶的話,可以買到2GB RAM+64GB容量(三叔畀你1+8GB);解象度高啲1920x1200;又有雙系統,win8.1功能比android強大。整體好過同價位三叔好多架。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:panda361 的帖子

thanks

男爵府

今日平平地唔係1000買咗部行貨馳為vi8

翡翠宮

引用:今日平平地唔係1000買咗部行貨馳為vi8

原帖由 ericawong213816 於 15-03-07 發表
今日平平地唔係1000買咗部行貨馳為vi8
http://www.microsoftstore.com.hk/product/Vi8?icid=HK_msstore_CHUWIVi8_HotOffer_201503

呢部?HK$899,唔錯喎,又有保用。你買嘅係齋win8.1?

男爵府

引用:Quote:原帖由 ericawong213816 於 15-03-07

原帖由 lyh80115 於 15-03-07 發表
http://www.microsoftstore.com.hk/product/Vi8?icid=HK_msstore_CHUWIVi8_HotOffer_201503

呢部?HK$899 ...
行雙系架,我都唔係好識,係個ssles介紹我,平平地玩吓過咗一年保用壞咗都唔肉赤嘛

男爵府

Maybe you can buy it at HK at hk$888 only

You can use GOOGLE HK to search
[ 雙操作系統!台電 Wi-fi 八吋 32GB 平板電腦 ]

it is
7.9英寸 2GB DDR3L記憶體 加4核處理器

別墅

引用:早幾日c6係香港買部3星嘅板仔比小朋友,行

原帖由 sophialing 於 15-03-06 發表

...
邊度買?我都想買

首頁

尾頁

跳至