自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

複式洋房

回覆Terrible Mammy

Terrible Mammy,
妳因為夏令時間,所以看是否以下性格
溫文內向多,說話直接想法正面,不會算人取便宜,心性慈悲,但愛靜,24-33歲行了10年平平運,34歲大約兩年前開始積極有理想!
此命格為賢妻命。

妳丈夫是辰不定,是否火爆權威的人
34歲後到現在更情緒化,事事不順
2007,2008小心感情問題啦!
女女遲些先看!

複式洋房

回覆KC-01K

回覆Kc_01K,

妳的是夏令時辰?我想問妳是否愛想到就講,
心直口又快,成日講了人不愛聽的說話呢?
妳小兒就是好動,活潑心急,不過硬頸,處事獨行。
將來要注意學業怎樣發展,才會有成就!

黃極

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 黃極師傅 於 08-7-17 16:06 發表
回覆Kc_01K,

妳的是夏令時辰?我想問妳是否愛想到就講,
心直口又快,成日講了人不愛聽的說話呢?
妳小兒就是好動,活潑心急,不過硬頸,處事獨行。
將來要注意學業怎樣發展,才會有成就!

黃極 ...

黃極師傅, 唔該晒~~

你說得很準, 我真係一個心直口快既人, 得罪人? 以前未結婚係會......

我囝真係十分十分硬頸, (佢3個月時我已及發現) 3歲咋, 鬧完佢, 佢可以企o係度一個鐘頭都唔郁架.

星期一見完家長日, 老師真係話佢做嘢好心急呀........

唔知佢讀書叻唔叻, 同埋適合做咩行業呢?

複式洋房

原文章由 kc_01k 於 08-7-17 16:43 發表

黃極師傅, 唔該晒~~

你說得很準, 我真係一個心直口快既人, 得罪人? 以前未結婚係會......

我囝真係十分十分硬頸, (佢3個月時我已及發現) 3歲咋, 鬧完佢, 佢可以企o係度一個鐘頭都唔郁架.

星期一見完 ...

先講妳自己先,剛過了的9年情緒化多,
錢又難剩下,今年又想改變,動力強了少少!
仔仔將來創意常改變的工作也合!不過難教!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

黃師傅,

please check PM

THANKS!
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

黃極師傅,

請check pm,thx~

別墅

覺得價格好似太高了一些啊.唉

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

pls check pm thz^^

子爵府

師傳, 請check pm

複式洋房

回覆 #2 cherrie421 的文章

妳自己不拘小節,好勝好辯,處事外表果決,內實進退考慮。富計謀善策畫。具獨立氣概,不喜他人管束。敢衝、敢冒險、喜怒哀樂形,是一個完美主義者,好勝心強,慾望多,但還是很理智,理智勝於感情。2004年開始更加心急火爆,2007年最急,今年又放番慢左!努力控制情緒啦!有運行的!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 黃極師傅 於 08-7-26 15:25 發表
妳自己不拘小節,好勝好辯,處事外表果決,內實進退考慮。富計謀善策畫。具獨立氣概,不喜他人管束。敢衝、敢冒險、喜怒哀樂形,是一個完美主義者,好勝心強,慾望多,但還是很理智,理智勝於感情。2004年開始更加心急火爆,2007年最急,今 ...

多謝黃極師傅回覆,你說的還很準呀,但可否說少少我仔囡d性格呢?我會跟我老公相量找你算命!唔該曬師傅

複式洋房

盡量啦

原文章由 cherrie421 於 08-7-26 16:41 發表

多謝黃極師傅回覆,你說的還很準呀,但可否說少少我仔囡d性格呢?我會跟我老公相量找你算命!唔該曬師傅

妳老公性格溫文內向,愛想野,成日很多事看不順眼。兩年前開始轉了一個舒服運,不滿多!今年積極性多了必須把握啦!

女女將來會說話能力強,學習聰明,心腸好,但理想不大,女孩子這些命格可以的。

仔仔將來性格心急,硬頸興趣多多,獨立,但能力強,必有成就,命格是全家最高的。放心!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 黃極師傅 於 08-7-26 17:02 發表

妳老公性格溫文內向,愛想野,成日很多事看不順眼。兩年前開始轉了一個舒服運,不滿多!今年積極性多了必須把握啦!

女女將來會說話能力強,學習聰明,心腸好,但理想不大,女孩子這些命格可以的。

仔仔將來性格心急,硬頸興趣多 ...

多謝曬師傅,你講中我先生同囡囡,仔仔重未知,因為重細,哈...

但師傅你真係好準

大宅

師傳, 請check pm. tks!

男爵府

2024年龍年勳章

I've pm you, please check

大宅

pls check pm, thanks a lot!!!!!!!

大宅

請黃師傅查看信箱...

複式洋房

回覆小荻媽咪

妳自已的出生時間可能不正確,講妳女兒啦!女兒命格外表圓滑,內裡心急火爆,善交際應酬。能言善道,作事明快,不畏辛苦,是理想主義者。貪玩,愛生活多彩多姿,喜吃喝,心散。
一字記之曰:貪。
否則容易因物質受騙,必須小心處理。應該替她批算一次!
黃極師傅
原文章由 小荻媽咪 於 08-7-22 07:12 發表
黃極師傅,

請check pm,thx~

禁止訪問

子爵府

黃師傅

請收pm

謝謝

首頁
12345...13

尾頁