母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

不如講幾多號好嗎?因為我怕只說星期幾會有混亂。

咁我想問係米26 May可以將d奶粉/尿片拿去川北宣?

原文章由 kimmama 於 08-5-23 16:09 發表
*UP UP****

剛收到北宣既傳道人電話

佢話教會既前線義工, 有一team將於今個星期日番到香港, 到時會知道更多當地既需要同物資點分配比災民

各位媽媽, 最好星期一先拎d奶粉去, 但如果呢兩日可以的話, 亦可以拎去詢 ...

複式洋房

[quote]原文章由 方麗娟 於 08-5-25 09:54 發表
update at 2008/05/25 09:54

湊錢(買奶粉/尿片):
1.Kimmama $500
2.Peachcreamy $500
3. Nicamc $500
4. elmolly $500
5. MaMaEva $500
6. cookie egg $500
7. 方麗娟 $500
8. winnie lo $500

捐奶粉 (全新sample:目標15罐)
(惠氏s26/1號)
1.LuiLui-Mama -3罐
2.Nicamc - 3罐
3.cookie egg - 2罐
4.pwang - 3罐

雪印(2號)
1. winnie LO - 1 罐

雪印(3號)
1. winnie LO ﹣ 1罐

FRISO (2號)
1. winnie LO ﹣ 2 罐

2. 方麗娟 - 2罐
3. lui_amy - 1罐 ---400g

雀巢金裝能恩400g (NAN H.A. 1)
1.pwang - 3罐

[ 本文章最後由 lui_amy 於 08-5-25 13:10 編輯 ]

複式洋房

好!咁我會等你消息,我已留左私人信息俾你,請你call我回覆,因我不是每天都有時間check e-mail,thanks!!
原文章由 kimmama 於 08-5-24 13:42 發表
NEWS UDPATE
聯絡既統籌傳道今朝打過比我,但因為佢仍然為四川既事開緊會,所以佢只係交代左好小既情況比我知道.

前線既義工團同過佢地溝通,因為當地已經灰復供水,所以情況已經變得比早前更樂觀.物資既需求變得冇咁緊張

佢 ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊