自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

祝你囡囡手術順利、早日康復!

男爵府

我囡囡都做咗一次內斜,宜家有時間唔中會有D外斜,所以我都好驚佢要做多一次!我都好明白你會好擔心同心痛
祝你囡囡手術成功,早日康復!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔好怪自己啦..
我識人係twins,佢地一個有,一個無....應該唔關媽媽事既...

男爵府

don't worry, My son (twin 2) will be do ooperation (外斜視) in next Tuesday in PY. It was not your wrong because my daughter (twin 1) had not this problem.

珍珠宮

原文章由 Onlok 於 08-5-23 12:16 PM 發表
祝早日康復!
don't worry ! pray for your daughter!

me too.........
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

凡事向好既方向諗,唔好咁悲觀!!!
祝你囡囡手術成功,早日康復
みんなで一緒に笑う

子爵府

好媽媽勳章

不要太自責,因為斜視這個問題應該不是出於母親的, 不要太擔心, 因為我囝囝都有同樣問題, 而他亦在1.5歲及2歲時做了糾正斜視手術, 而家都不知幾靘仔, 真係人見人愛, 車見車載
所以, 只要你想著手術後她會比現在更好時, 你便不會諗埋一邊, 你應該開心的是, 她的視力從小便有一班專業醫生監察住, 比起很多大個了才發現有問題的小朋友已幸福很多啦, 你同意嗎?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

我囝囝都有,但輕微,叫隱性鈄視,
唔夠sleep & 唔習中時就好勁,依家帶眼鏡改善.
放心啦!!

大宅

原文章由 貓貓媽媽 於 08-5-22 23:25 發表

雖然已經係第二次做 (外斜視) 但真係好心痛, 好擔心!!
又一次覺得係自己懷孕時可能做或食錯左嘢, 而令佢有受苦.
我真係一個唔合格的媽媽. ...

祝囡囡手術順利成功

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 貓貓媽媽 於 08-5-29 23:43 發表
明天就要做啦!
希望順利完成, 囡囡以後唔使受苦

一定順利,放心

珍珠宮

畀面勳章

祝囡囡手術成功..早日康復!!! 你都要太擔心,要有精神照顧囡囡!!! 加油!!

大宅

Don't worry, she will be fine.

禁止訪問

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原文章由 貓貓媽媽 於 08-5-22 23:25 發表

雖然已經係第二次做 (外斜視) 但真係好心痛, 好擔心!!
又一次覺得係自己懷孕時可能做或食錯左嘢, 而令佢有受苦.
我真係一個唔合格的媽媽. ...

樓主, 唔好擔心, 無事既 ~~~ 煩事向好個邊諗

我想問點解話自己懷孕時可能做或食錯左嘢 ? 有關係嗎 ??

珍珠宮

畀面勳章

一切會好順利,唔好太擔心,我支持妳架,妳同妳先生kum有愛心,好人一定有好報既,努力向正面諗

mo mo,沙律同carrot一齊同妳地一家3口打氣

首頁

尾頁

跳至