自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

為響應北京2008年奧運會,同時鼓勵市民多參與體育運動,以及推廣社區體育,藉此提升市民的生活質素,康樂及文化事務署轄下多種收費康樂設施將於2008年7月1日至9月30日期間推行「免費使用康樂設施計劃」(該計劃),讓市民以個人身份免費使用多種收費康樂設施。

免費使用公眾游泳池設施無需預約,市民只需於泳池的開放時段前在泳池入口處排隊進入,先到先得,額滿即止。市民如欲使用自助式貯物櫃,請自備五圓硬幣一枚(該枚五圓硬幣在使用貯物櫃後可取回)。12歲以下兒童必須由成人陪同才可使用泳池設施。

子爵府

先到先得,額滿即止。
咁即係每日有幾多位可以免費入場??
有冇人知?thanks!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁物要好早去排隊.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

得泳池咋,當年沙士連體育館都唔駛錢喎,但要拎飛囉。

侯爵府

所謂額滿即止是指每個游泳池的入場人數, 以前收費期間如果入場人數太多都會封閉入口唔比入場, 要有泳客離開先比人入, 因為基於安全理由, 入閘機會記錄入場人數......

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

吓,咁泳班點計呀?有d係無book專線,唔通一班十個人,唔夠位就入唔晒呀?

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

先到先得,額滿即止。
咁即係每日有幾多位可以免費入場??
有冇人知?

伯爵府

唉~~平時暑假已經勁多人,而家唔洗$,我諗等得黎都唔洗游啦

伯爵府

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔駛$兼summer 更加會迫爆

男爵府

ONLY ENTER TO SOAK WITH COLD WATER... HAHAHAHA
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

男爵府

本來是件好事, 之不過, 係正暑假, 超多人, 入唔入到去都成問題??
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 21520826 於 08-5-23 15:01 發表

咪係囉,即係唔使去游啦,要錢都咁多人,唔使錢真係不敢想像條隊有幾長

禁止訪問

洋房

甘就真係好心做壞事...

先到先得喎..晨甘早去排咩...真係搵黎攪...
入到去都游唔到啦....

男爵府

free
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

原文章由 8866 於 08-5-23 16:00 發表
甘就真係好心做壞事...

先到先得喎..晨甘早去排咩...真係搵黎攪...
入到去都游唔到啦....

平時六日都要排隊la,都會滿,都會入唔到去,都會失望la
我睇唔到有幾壞事wor
唔去游水,去打波law,一樣唔洗錢

子爵府

首頁

尾頁

跳至