自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

原文章由 keroppipooh 於 08-5-23 18:14 發表

咁 print 一張出黎 take copy 咪好方便 lor

我都print左la, 不過1張 q 磅成半張A4 咁大 ....我想問可唔可以copy 幅圖, 縮細佢(咁1張A4紙可以PRINT 4 - 6 張), 唔知咁樣又得唔得呢???

不愛虛浮誇張、性格平實內歛的父親。
堅信"正義、真理"但常被狗輩竊笑on 居;  厭惡"擦鞋、虛偽"之流但無奈為現實所低頭而與之為伍的人。

洋房

原文章由 超人BB 於 08-5-24 11:45 發表

我都print左la, 不過1張 q 磅成半張A4 咁大 ....我想問可唔可以copy 幅圖, 縮細佢(咁1張A4紙可以PRINT 4 - 6 張), 唔知咁樣又得唔得呢???

試左la ! ! 原來係work o架... 真係可以免費食雪糕ka !!
我地將佢幅圖copy 出lai, 然後將佢整到1張A4紙可以PRINT
4張q 磅(環保ma...), Daddy 同阿女一次過用2張q 磅換左 2 杯雪糕....剩左個 2 張, 阿女留番lai 比左佢 2 個同學仔tim (佢話要同朋友分享喎!!) 好野梗係要同人share 架la .

不愛虛浮誇張、性格平實內歛的父親。
堅信"正義、真理"但常被狗輩竊笑on 居;  厭惡"擦鞋、虛偽"之流但無奈為現實所低頭而與之為伍的人。

首頁

尾頁

跳至