跳至

首頁

尾頁

別墅

會所搞Function,有冇MaMa 有興趣搞 ar ?? 等D BB可以玩, MaMa 可以交流一下.
如有興趣可否提供會呢 ?

別墅

好媽媽勳章

冇錯, 玩同聚會幾時都得, 攪掂家事再約過, 我地幾時都支持你

大宅

唔緊要啦, 再約啦! take care ar!

原文章由 piggy2007 於 08-7-8 11:00 發表
各位, 其實最近c6家有啲事, 所以今個星期比較忙, 未必分到身攪gathering, 剛剛下星期又攪大清, 所以都係改期先. 到家事resume後我會再安排架. 唔好意思.

...

大宅

無問題, 下次再搞 你處理左家事先啦, wish u all the best.

原文章由 piggy2007 於 08-7-8 11:00 發表
各位, 其實最近c6家有啲事, 所以今個星期比較忙, 未必分到身攪gathering, 剛剛下星期又攪大清, 所以都係改期先. 到家事resume後我會再安排架. 唔好意思.

...

http://hk.myblog.yahoo.com/deng-ton

大宅

b 豬媽, 唔緊要啦, 屋企事重要d, takecare

大宅

...

唔好意思呀...妳有家事要緊....
要妳做搞手唔好意思就真呢...
take care~~

大宅

唔緊要啦, 屋企事要緊呀, 等你攪掂晒先再約啦! 其實你肯攪gathering已經好好架啦, 唔該晒!

...

大宅

原文章由 tinajapan 於 08-7-7 22:52 發表
其實我想...又有戶內及戶外....多d function, 但係唔同性質麻....
但我都會尊重大會決定...

大宅

其實我想...又有戶內及戶外....多d function, 但係唔同性質麻....
但我都會尊重大會決定...

伯爵府

嗯~~"大清"我唔去得喇.因為老公話我1個月去兩次沙灘.想屎嚒...咁呢個星期日13號個會所party係咪delay架喇?????

大宅

但係天氣有d 唔穩定, 去海灘有d 猶疑.
http://hk.myblog.yahoo.com/deng-ton

大宅

話時話, 我都比C6炸型, 話我d節目咁密架
係囉, 咁不如大家過檔黎 "大清beach gathering"
一齊反轉個沙灘 ~~~yeah~~~

免年費,免手續費, 即時轉會可亨小瑜飛吻一個

原文章由 isaacim 於 08-7-4 13:28 發表
B 豬媽, 1個月有2個 GATHERING 在 TKO, 宜家天氣咁巧, 太陽伯伯又出左黎, d 豬B又可以落下水玩, 我可否大膽建議, 改期 會所 GATHERING, 一齊參加"大清" BEACH GARTHERING?
同陽光玩遊戲, 接觸大自然, 食下海鮮..... ...

大宅

都係既. 如果我地個會所function 改到8月中, 唔知有冇問題呢?

原文章由 isaacim 於 08-7-4 13:28 發表
B 豬媽, 1個月有2個 GATHERING 在 TKO, 宜家天氣咁巧, 太陽伯伯又出左黎, d 豬B又可以落下水玩, 我可否大膽建議, 改期 會所 GATHERING, 一齊參加"大清" BEACH GARTHERING?
同陽光玩遊戲, 接觸大自然, 食下海鮮..... ...

大宅

同陽光玩遊戲, 接觸大自然, 食下海鮮.....睇下3點式...... 靚女

[ 本文章最後由 isaacim 於 08-7-4 13:29 編輯 ]

別墅

1. piggy2007---------2A+1B
2. yuenru -------------2A + 1 B
3. 期待寶寶 ------------2A+1B (睇時間因早上要番學)
4) joanne1206--------2A+1B
5) Alexquin -----------2A+1B (睇時間因早上要番學)
6) WTK----------------2A+1B
7) Avis0520-----------2A+1B
8) emma_cyw---2A+1B(睇時間早上要番學 and c6)
9) tinajapan -----------2A+1b (我想問將軍澳MTR咩站落車?)
10)hellolobaby---------2A+1B (OK for 4:00 - 6:00)
11) LittleEggBB---2A+1B(睇時間因早上要番學)
12) MYPPBB------2A + 1B(睇時間因早上要番學,好野! )
13) Joeystar------ 2A + 2B
14) mimimomo6---2A + 1b (呢個時間, 你唔叫我我都可能你你樓下遊 盪)
15) isaacim -----2A + 1B (我都想參加, 如果下午, VERY GOOD)
16) su0106-------2A+1B(THANK YOU)
17) 亞薯----------2A+1B (好開心有得參加)
18)nelsonboyboy----2A + 2B
19) TanTon3399 ----2A + 1B
20) mowmow2569 --- 2A + 1B
21) Sophia_lau ---- 2A+1B
22) 電視迷--------1A+1B
23) phoebe37 ----2A+1B (見小方&潼潼都去,小瑜又話要去喎)24) 0505mama ---- 2A+1B (好開心!我地第一次參加)

伯爵府

係呢..要幫手我都冇問題架.要唔要睇吓D小食咁呀??

大宅

係呀, B豬媽如果要幫手出聲~

2. yuenru -------------2A + 1 B
3. 期待寶寶 ------------2A+1B (睇時間因早上要番學)
5) Alexquin -----------2A+1B (睇時間因早上要番學)
8) emma_cyw---2A+1B(睇時間早上要番學 and c6)
9) tinajapan -----------2A+1b (我想問將軍澳MTR咩站落車?)
10)hellolobaby---------2A+1B (OK for 4:00 - 6:00)
11) LittleEggBB---2A+1B(睇時間因早上要番學)
12) MYPPBB------2A + 1B(睇時間因早上要番學,好野! )
14) mimimomo6---2A + 1b (呢個時間, 你唔叫我我都可能你你樓下遊 盪)
15) isaacim -----2A + 1B (我都想參加, 如果下午, VERY GOOD)
16) su0106-------2A+1B(THANK YOU)
17) 亞薯----------2A+1B (好開心有得參加)
23) phoebe37 ----2A+1B (見小方&潼潼都去,小瑜又話要去喎)

大宅

pigg2007,
do you need any help ar? I can help to buy drinks..

洋房

THANKS

[ 本文章最後由 電視迷 於 08-7-2 16:07 編輯 ]

伯爵府

豬B媽,下午我都冇問題架...

首頁

尾頁

跳至