跳至

首頁

尾頁

伯爵府

1) alysiayip, 小ben
2) lokjudy, 細woody
3) emma , woody wong
4) welcome, 蓁蓁
5) fishmum, 一家四口水着支持
6) Ah4, 樂樂
7) piggy2007, B豬Macus
8) dollarpig
9) MYPPBB, 鈞鈞
10) J.Kong, Jaimie
11) ling_piglet, 哲哲
12) vvnpo, Alva
13) phoebe, 3點式 ---> 小瑜 (唔係我)
14) cc123456, BB
15) yuenru, 小方無3點式, 不過有海潮式泳衣
16) winwin2, 嵐嵐 (等佢件3點式都有著落 ) 敬請各位靚仔bb眼看手勿動
17) kk814 芯芯 (未必落水)
18) fattyangela. 熊貓女映希 (要買水著先)
19) happysusuki, 樂樂
20) DalaDala, Moraine
21) hellohapy
22) LittleEggBB, 潼潼..去介下D餓狼先
23) kkyyho, 冠聰(又有gathering 今次一定要預埋...我.呀!!!!)
24)dorisdoris,Hugo
25)bloody, Long Long
26) JOANNE1206 ,bb (6月15及22號就唔得,7月頭可能會熱d bb就唔會咁凍.)

伯爵府

27) joanne1206,yoanna ---------> 01 july 2008 / 06 july都可以

伯爵府

係呀..12點幾個D太陽真係好熱...一定大細汗一齊出.
2點幾3點個D時間應該會比較好D...如果係咁可以食完嘢先去玩呀.嗯~~沙灘會有咩玩呢?????????????堆沙踢水??
我只係想知道有咩車入去呢??如果響紅磡??

伯爵府

如果係咁tea buffet應該會比去點菜個d餐廳自由d自己想食咩就去拎咩..同埋呢..3點開始我哋係之前定之後去海灘玩呢.之後會唔會涼d呢?

伯爵府

同埋仲有咩嘢食呢個度??

伯爵府

原文章由 曳曳囡 於 08-6-16 14:25 發表
我有次行街打算買件泳衣比囡囡時~果個老闆娘話黃金D沙好粗~青山灣D沙靚D幼哦..距成日都係帶距D仔女去果個玩~比左個建議我~話呢個唔錯

hihi...我冇記錯上次您生日會排隊拎嘢食時問過我要唔要幫手.因為當時我1個人抱住個女..嘿嘿...

我就未去過黃金海岸海灘.青山灣響??????

伯爵府

加吓係咪要再重新報名呀??

伯爵府

@_@
原來成咗團啦。。。。。

伯爵府

咁加吓我報上午團得唔得呀???
如果OK我2A1B。。。

伯爵府

yeah...加埋自己個名先..

1. yuenru ----- 2A1B
2. ling_piglet---2A1B
3. alysiayip-----2A1B
4. fattyangela--2A1B
5. DalaDala-----2A1B
6. chris1009---2A1B
7. phoebe37---2A1B (哈哈...終於等到我既lucky no)
8. mamafafa ---2A1B
9. isaacim----2A1B (可以知道個時間大約幾點)
10. 期待寶寶----2A1B
11.welcome---2A1B
12. LittleEggBB--3A1B(哈哈...終於等到我最愛既 no.....1212結婚,家住12樓,潼潼12號出世)
13. winwin2....2A1B
14.曳曳囡------2A1B
15. kammytam-3A1B (如果架車整番好!)
16.dollarpig---2a1b
17.joanne1206---2a1b

伯爵府

另外有冇一個集合位置???定係自己去海灘就得喇??會唔會有支bk0705旗仔插響度比大家見到架.嘿嘿嘿...

伯爵府

我其實真係好想去海灘架.太陽伯伯您快D出嚟喇.

WELCOME,收到PM.呢個安排我都OK..不過我老公可能都會陪我去,到時未必可以JOIN到飲茶.

首頁

尾頁

跳至