跳至

首頁

尾頁

大宅

1) alysiayip, 小ben
2) lokjudy, 細woody
3) emma , woody wong
4) welcome, 蓁蓁
5) fishmum, 一家四口水着支持
6) Ah4, 樂樂
7) piggy2007, B豬Macus
8) dollarpig
9) MYPPBB, 鈞鈞
10) J.Kong, Jaimie
11) ling_piglet, 哲哲
12) vvnpo, Alva
13) phoebe, 3點式 ---> 小瑜 (唔係我)
14) cc123456, BB
15) yuenru, 小方無3點式, 不過有海潮式泳衣
16) winwin2, 嵐嵐 (等佢件3點式都有著落 ) 敬請各位靚仔bb眼看手勿動
17) kk814 芯芯 (未必落水)
18) fattyangela. 熊貓女映希 (要買水著先)
19) happysusuki, 樂樂
20) DalaDala, Moraine
21) hellohapy
22) LittleEggBB, 潼潼..去介下D餓狼先

大宅

tinajapan 姨姨, 我緊係記得鐫廷仔啦, mouth: 我咁大個女都係第一次响光天化下俾人....... . 媽咪叫我下次見到鐫廷仔就bu bu, 等佢

得咁爽呀. :;pppp: btw, 鐫廷仔隻耳仔好番未呀? 希望佢唔好再做sick

原文章由 tinajapan 於 08-5-24 11:35 發表
# 回覆 LittleEggBB 的文章

LittleEggBB, 潼潼..去介下D餓狼先

哈哈...潼潼, 我係鐫廷仔, 記唔記得上次係馬鞍山高高既會所爬爬時, 我touch過妳個pat pat架~~ ...

大宅

fishmum姨姨, 多謝妳幫我出頭. 我prefer摸番佢多d喎

原文章由 fishmum 於 08-5-24 20:47 發表
咁狼
潼潼, 果日幫你打返佢 pat pat

大宅

alysiayip, pls see my reply on the date, thx:

1) alysiayip, 小ben
2) lokjudy, 細woody
3) emma , woody wong
4) welcome, 蓁蓁
5) fishmum, 一家四口水着支持
6) Ah4, 樂樂
7) piggy2007, B豬Macus
8) dollarpig
9) MYPPBB, 鈞鈞
10) J.Kong, Jaimie
11) ling_piglet, 哲哲 ==> prefer 1/7 (Tue)
12) vvnpo, Alva
13) phoebe, 3點式 ---> 小瑜 (唔係我)
14) cc123456, BB
15) yuenru ==> all okay with 3 dates
16) winwin2, 嵐嵐 (等佢件3點式都有著落) 敬請各位靚仔bb眼看手勿動
17) kk814 芯芯 (未必落水)
18) fattyangela. 熊貓女映希 (要買水著先)
19) happysusuki, 樂樂
20) DalaDala, Moraine
21) hellohapy
22) LittleEggBB, 潼潼..去介下D餓狼先 (1/7 & 6/7 - OK)
23) kkyyho, 冠聰(又有gathering 今次一定要預埋...我.呀!!!!)
24) dorisdoris,Hugo
25) bloody, Long Long
26) happyhelena
27) JOANNE1206 ,bb (6月15及22號就唔得,7月頭可能會熱d bb就唔會咁凍.)
28) tinajpan, 鐫廷 (要買件潛水衣比仔仔先)
29) su0106,甄甄
30) isaacim, Isaac
31) Nelsonboyboy, 揚揚
32) hellolobaby, 淇淇, (蜜蜂裝)
33) mamafafa, 川川
34) 期待寶寶, Yung Yung
35)yingmuffin. YingYing
36)曳曳囡 ,心心
37) suensuen430, 鏇鏇
38) 小kb, Toto (一家3口同陽光反遊戲)
39) Cherry0511, 琳琳
40) loching, Chloe
41) 馬騮媽媽, 梓添
42) Avis0520, Avis
43)QQBB2007, 柏喬(又係蜜蜂裝)
44)567(可可媽),一家四口
45) kammytam, 一家三口

大宅

好呀! 幾點都得, 最緊要唔好咁晒....就算唔驚晒親BB, 都驚晒親自己. 年紀大喇, 副計壞, 皮膚都差d.

原文章由 alysiayip 於 08-6-10 21:35 發表
咁.... 食完TEA 先去玩好唔好?
大家要幾點食 TEA?

大宅

嘩! 沖身用凍水, 會唔會好凍親架? 洗唔洗帶私火熱水(一大壺)同膠筒仔俾bb用?

原文章由 ZhuZhuMa 於 08-6-10 14:31 發表

Hi, fattyangela, 昨日我和大大仔,大仔同細仔也在清水灣呀!都係差不多1130去到!真係好多人。和細仔玩了大約四十五分鐘就沖身然後由奶奶暗睡。而大仔就玩多一會兒都走啦!

大家請注意(可能大家已經知道):由於沖身是水喉水, ...

大宅

我都係上下晝都 ok, 食咩同去邊樹都冇所謂. 有嘢要幫手既話隨便開聲啦

[ 本文章最後由 LittleEggBB 於 08-6-16 22:27 編輯 ]

大宅

日期 : 7月1日 (星期一, 假期)
時間 : 上午

1. yuenru ----- 2A1B
2. ling_piglet---2A1B
3. alysiayip-----2A1B
4. fattyangela--2A1B
5. DalaDala-----2A1B
6. chris1009---2A1B
7. phoebe37---2A1B (哈哈...終於等到我既lucky no)
8. mamafafa ---2A1B
9. isaacim----2A1B (可以知道個時間大約幾點)
10. 期待寶寶----2A1B
11.welcome---2A1B
12. LittleEggBB--3A1B(哈哈...終於等到我最愛既 no.....1212結婚,家住12樓,潼潼12號出世)

大宅

個溫單好正呀,fit 晒囡囡起身同食飯時間。
對我黎講食咩都冇所謂,最緊要間餐館容納到我地

原文章由 welcome 於 08-6-18 22:57 發表
梳妮梳妮!呢排有D忙......................
為左配合去海灘曬太陽兼游水,行程名稱將會revise為
七、一 黃金海岸沙灘燒豬B之旅

初步行程(prelimary schedule)
10:00 am
到沙灘
10:00 ...

大宅

純粹mo liu....嘻嘻....失禮失禮!

btw, 各位巧姊妹記得reserve呢兩個冧把過我同phoebe37。美女不奪人所愛,係咪?

原文章由 welcome 於 08-6-18 23:48 發表

話時話,你同phoebe37係唔係失散左的姊妹..............

大宅

真的嗎? 我e家先知咋 。 
fattyangela:妳真係一個好leader呀

原文章由 fattyangela 於 08-6-19 00:08 發表
你地下期幼潛可以兩家團聚啦

大宅

Welcome: Got your pm, the suggestion is great, thanks. Hope to see you all tomorrow

哲哲: Get well soon

大宅

早晨呀! 起左身準備喇, 一陣見

首頁

尾頁

跳至