跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

1) alysiayip, 小ben
2) lokjudy, 細woody
3) emma , woody wong
4) welcome, 蓁蓁
5) fishmum, 一家四口水着支持
6) Ah4, 樂樂
7) piggy2007, B豬Macus
8) dollarpig
9) MYPPBB, 鈞鈞
10) J.Kong, Jaimie
11) ling_piglet, 哲哲
12) vvnpo, Alva
13) phoebe, 3點式 ---> 小瑜 (唔係我)
14) cc123456, BB
15) yuenru, 小方無3點式, 不過有海潮式泳衣
16) winwin2, 嵐嵐 (等佢件3點式都有著落 ) 敬請各位靚仔bb眼看手勿動
17) kk814 芯芯 (未必落水)
18) fattyangela. 熊貓女映希 (要買水著先)
19) happysusuki, 樂樂
20) DalaDala, Moraine

[ 本文章最後由 DalaDala 於 08-5-23 23:00 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

1) alysiayip, 小ben
2) lokjudy, 細woody (1/7 or 6/7 - ok)
3) emma , woody wong (Jul 1)
4) welcome, 蓁蓁
5) fishmum, 一家四口水着支持 (Jul 1)
6) Ah4, 樂樂
7) piggy2007, B豬Macus
8) dollarpig
9) MYPPBB, 鈞鈞==> all okay with 3 dates
10) J.Kong, Jaimie
11) ling_piglet, 哲哲 ==> prefer 1/7 (Tue)
12) vvnpo, Alva
13) phoebe, 3點式 ---> 小瑜 (唔係我)
14) cc123456, BB
15) yuenru ==> all okay with 3 dates
16) winwin2, 嵐嵐 (等佢件3點式都有著落) 敬請各位靚仔bb眼看手勿動 ---> prefer 1/7 (Tue)
17) kk814 芯芯 (未必落水) -----> 1/7
18) fattyangela. 熊貓女映希 (要買水著先)
19) happysusuki, 樂樂 (1/7 OK!)
20) DalaDala, Moraine (1/7)
21) hellohapy
22) LittleEggBB, 潼潼..去介下D餓狼先 (1/7 & 6/7 - OK)
23) kkyyho, 冠聰(又有gathering 今次一定要預埋...我.呀!!!!)
24) dorisdoris,Hugo
25) bloody, Long Long
26) happyhelena
27) JOANNE1206 ,bb (6月15及22號就唔得,7月頭可能會熱d bb就唔會咁凍.)
28) tinajpan, 鐫廷 (要買件潛水衣比仔仔先)
29) su0106,甄甄
30) isaacim, Isaac
31) Nelsonboyboy, 揚揚
32) hellolobaby, 淇淇, (蜜蜂裝)
33) mamafafa, 川川
34) 期待寶寶, Yung Yung==> prefer 1/7 (Tue)
35) yingmuffin. YingYing
36) 曳曳囡 ,心心
37) suensuen430, 鏇鏇
38) 小kb, Toto (一家3口同陽光反遊戲)
39) Cherry0511, 琳琳
40) loching, Chloe -----> July 1
41) 馬騮媽媽, 梓添 --------幾時都OK
42) Avis0520, Avis
43) QQBB2007, 柏喬(又係蜜蜂裝)------幾時都OK
44) 567(可可媽),一家四口
45) kammytam, 一家三口
46) mm1022, 一家三口 , pls advise Sunday or Sat

男爵府

畀面勳章

我有一隻大海龜, 一隻大鱷魚, 一個沙灘波, bb水泡, 全部都會帶去。應該會落水。

原文章由 alysiayip 於 08-6-2 14:19 發表
既然仲有咁多唔覆, 我唔等你地覆喇~

根據有覆既比例, 1/7 比較多, 一於 confirm 1/7 啦

衣家要安排節目, 大家有乜意見?
你地會唔會下水? 我要唔要帶埋隻鴨仔? ...

男爵府

畀面勳章

我去

原文章由 BB811 於 08-6-13 13:45 發表
小BEN媽,
我都想去呀.....如果我隻佬唔水返工我一家3口都去呀, 吃TEA幾錢一位?
(我屋企部電脳上唔到綱呀 )

男爵府

畀面勳章

有小ben同哲哲, 一於死跟!!

1. yuenru ----- 2A1B
2. ling_piglet---2A1B
3. alysiayip-----2A1B
4. fattyangela--2A1B
5. DalaDala-----2A1B

男爵府

畀面勳章

可唔可以係巧鬆味呢? 話晒人地都係女仔黎架...

原文章由 alysiayip 於 08-6-18 14:36 發表
呢句說話巧感動, 真係巧兄弟

男爵府

畀面勳章

可唔可以係巧鬆味呢? 話晒人地都係女仔黎架...

原文章由 alysiayip 於 08-6-18 14:36 發表
呢句說話巧感動, 真係巧兄弟

男爵府

畀面勳章

點解好似唔見左個下晝團既???

原文章由 dollarpig 於 08-6-20 11:44 發表
我又跟...

1. yuenru ----- 2A1B
2. ling_piglet---2A1B
3. alysiayip-----2A1B
4. fattyangela--2A1B
5. DalaDala-----2A1B
6. chris1009---2A1B
7. phoebe37---2A1B (哈哈...終於等到我既lucky no)
8. mamafafa - ...

男爵府

畀面勳章

Thank you fattyangela! See you there!

原文章由 fattyangela 於 08-6-22 22:15 發表
多謝! 好快手!
咁我地響沙灘見!

因為我唔係好認得大家, 咁係邊個位晒住等? 熊貓女會著紅色波點minnie裙仔泳衣. 仲有我同熊貓爸爸兩個肥人, 希望你地認到我地啦...

...

男爵府

畀面勳章

等我約埋哲哲一齊去先... 可能哲哲可以同蓁蓁有心靈感應, feel到蓁蓁既位置

唔該晒welcome!!

原文章由 dollarpig 於 08-6-24 10:09 發表
我係第一次見大家,
所以唔知點相認大家好.
咁就唔該晒你呀,welcome蓁媽媽
辛苦晒你啦

男爵府

畀面勳章

又幾好提議喎...不過我突然諗起到時個情景都幾好笑....好似心口插住玫瑰花咁...

原文章由 phoebe37 於 08-6-24 10:13 發表
再唔係大家可以一齊咩BK個環保袋(生日會個袋) 做記認
如果唔介意免費幫BK做宣傳喇既話

男爵府

畀面勳章

保重呀哲哲!! 你一定好快好番, 因為moraine會為你祈禱!

原文章由 ling_piglet 於 08-6-28 14:45 發表
七、一 黃金海岸沙灘燒豬B之旅

初步行程(prelimary schedule)
10:00 am 到沙灘
10:00 -11:30 am 游水加"燒ing" 豬and/or 收拾細軟,沖身
11:30 am - 12:00 noon 收拾細軟,沖身 and/or 到酒 ...

首頁

尾頁

跳至